Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 wsprółpraca 32/32

RoxetGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer ts3. Ciągle jest 32/32 był by ktoś chętny go ze mną prowadzić? Głównie chodzi mi o licencję opłatami ja się zajmuję za maszynę. Ip jest zakupione i jest moim zdaniem mega krótki łatwe w zapamiętaniu. Lub ma ktoś nie używaną non-profit?

Zapraszam do kontaktu na forum oraz gg: 48246448

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Skoro zajmujesz się opłatami, to co za problem kupić licencję? Nie rozumiem tu czegoś..

Ps. Mogę Ci na swoim serwerze pomieścić te 32 - użytkowników.

Opublikowano

Skoro zajmujesz się opłatami, to co za problem kupić licencję? Nie rozumiem tu czegoś..

Ps. Mogę Ci na swoim serwerze pomieścić te 32 - użytkowników.

Taki problem że nie chce więcej płacić za coś z czego nie chce mieć zysków bo rb to 4fun. A że mam maszynę to postawiłem ts3.

Nie dzięki mam swojego, znajomi znajomych i się uzbierało ts3 stoi od prawie 2 lat. Ale nawet zastępczy ts nie wystarcza na weekendy a teraz święta to ponad 50 os spokojnie.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Jeżeli robisz to 4fun to dlaczego nie złożysz wniosku o npl, wystarczy że ogarniesz jakąś w miarę porządną stronę internetową. Jeżeli chcesz to wniosek o npl mogę Ci pomóc napisać, jeżeli masz jakiś problem to prostą stronę również mogę załatwić. 

Opublikowano

Jeżeli robisz to 4fun to dlaczego nie złożysz wniosku o npl, wystarczy że ogarniesz jakąś w miarę porządną stronę internetową. Jeżeli chcesz to wniosek o npl mogę Ci pomóc napisać, jeżeli masz jakiś problem to prostą stronę również mogę załatwić. 

Coś tam zacząłem ze stroną. e-mail już mam. Ale wiesz napisałem bo chce coś na święta szkoda mi znajomych co piszą do mnie "weź no powiększ sloty bo mm chcemy pyknąć" :D. Jak masz ochotę to priv :).

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Jeszcze jedna osoba mi napisze że ma swojego ts to się zajmę tym jego ts....

Szukasz współpracy a już 9 osoba mi pisze że ma swojego ts no masakra wy czytać nie umiecie czy co?

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

rozmawiając z tym panem zauważyłem za grosz dojrzałości... Nie polecam współpracy z tym kolegą

roxet.png

Dziękuję bardzo :)

Powiec mi szczerze nie zdenerwował byś się jak byś ciagle trafiał na ludzi jak ty? Szukał byś technika na serwer a każdy by ci pisał że ma serwer...

@Edit

Współpracować z kimś kto ma 20 osób online w tym 15 botów i nie ogarnięte icon + rangi nadane administracji?

32 sloty ts a u mnie jest tak:

e2c11af0f0e49b2a0e49a02ed4610d72.png

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

rozmawiając z tym panem zauważyłem za grosz dojrzałości... Nie polecam współpracy z tym kolegą

roxet.png

Powiec mi szczerze nie zdenerwował byś się jak byś ciagle trafiał na ludzi jak ty? Szukał byś technika na serwer a każdy by ci pisał że ma serwer...

tylko że licencji nikt ci normalny nie pożyczy na swoje dane to raz, a po drugie to byś najzwyczajniej ją sobie zatrzymał na dłużej ;3  

7268414873585011531442.jpeg

Opublikowano

roxet.png

tylko że licencji nikt ci normalny nie pożyczy na swoje dane to raz, a po drugie to byś najzwyczajniej ją sobie zatrzymał na dłużej ;3  

NPL jak ktoś nie używa to odda a ja mu coś $ dam. 2 osoby niby mają mam z nimi dzisiaj gadać (zobaczymy jak bd).

Kolejna sprawa stronę www kończę ale 14 dni się czeka na otrzymanie NPL. A ja mam 1 ekipę (8-15 osó B) które siedzą na drugim ts3 i chce więcej slot na święta bo wiadomo że więcej osób to te 60 slotów bym potrzebował. Nie ogarnę NPL to wtedy zakupię 124 sloty.

A nie bd brał ludzi na inne ts ze sztywną administracją (anty pw poke bo ja wielki pan ts nie gadam z użytkownikami).

@Edit NPL bym sb nie zatrzymał bo niby do 6 mies sprawdzają czy tam usuwają.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

roxet.png

NPL jak ktoś nie używa to odda a ja mu coś $ dam. 2 osoby niby mają mam z nimi dzisiaj gadać (zobaczymy jak bd).

Kolejna sprawa stronę www kończę ale 14 dni się czeka na otrzymanie NPL. A ja mam 1 ekipę (8-15 osó B) które siedzą na drugim ts3 i chce więcej slot na święta bo wiadomo że więcej osób to te 60 slotów bym potrzebował. Nie ogarnę NPL to wtedy zakupię 124 sloty.

A nie bd brał ludzi na inne ts ze sztywną administracją (anty pw poke bo ja wielki pan ts nie gadam z użytkownikami).

co tak nagle temat zmieniasz ? mój serwer dopiero wstaję, poza tym jak już zacząć zabawę z ts to na licencji a nie 32 slotach pozdrawiam i koniec spamu jak chcesz jeszcze podebatować to zapraszam GG

7268414873585011531442.jpeg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...