Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seriale co sadzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem swiezo po obejrzeniu The Walking Dead i mam taki nie dosyt ze musze obejrzec cos rownie dobrego. Teraz Zastanawiałem sie nad Sherlock (bo lubie nawet zagadki), Flash lecz nwm ile tam akcji jest i jak ona wygląda i takze Gra o Tron, co do tego do nadal nwm niby zaczynam ale jakos nudzi mnie, wiem ze pierwszym odcinku sie nie ocenia no ale tez niz z tego co tam jest nie rozumiem narazie xD..

I takze bym zapytal o Fear TWD czy trzyma poziom jak TWD? i czy fabula rozni sie od twd nie zebym ogladal praktycznie to samo z innymi aktorami.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jak Ci się spodobał TWD to FTWD też Ci się spodoba, fabuła inna ale cel ten sam, znaleźć schronienie i przetrwać.

Jeżeli lubisz seriale o superbohaterach (wnioskuję to po flashu) to mogę polecić Ci "Arrow", "Daredevil" i "Smallville".

Od siebie mogę polecić "True Detective", "Breaking Bad", "Prison Break" i "Vikings".

Opublikowano

Sprecyzuj trochę jakiego serialu szukasz, bo jest sporo dobrych, które niekoniecznie mogą podejść tobie pod gust

Opublikowano

Witam. Jestem swiezo po obejrzeniu The Walking Dead i mam taki nie dosyt ze musze obejrzec cos rownie dobrego. Teraz Zastanawiałem sie nad Sherlock (bo lubie nawet zagadki), Flash lecz nwm ile tam akcji jest i jak ona wygląda i takze Gra o Tron, co do tego do nadal nwm niby zaczynam ale jakos nudzi mnie, wiem ze pierwszym odcinku sie nie ocenia no ale tez niz z tego co tam jest nie rozumiem narazie xD..

I takze bym zapytal o Fear TWD czy trzyma poziom jak TWD? i czy fabula rozni sie od twd nie zebym ogladal praktycznie to samo z innymi aktorami.

flash 10/10 jesli chodzi  o efekty

akcja tam jest w kazdym odcinku wiec polecam jesli lubisz marvela

Opublikowano

Zacząłem oglądać FTWD i mi się znudziło po 4 odcinku. Obejrzyj sobie Lucifera i Mr. Robota, równie dobre :v

Opublikowano

Zacząłem oglądać FTWD i mi się znudziło po 4 odcinku. Obejrzyj sobie Lucifera i Mr. Robota, równie dobre :v

Też mi się nudziło po kilku odc, ale z czasem jest coraz lepszy, przynajmniej moim zdaniem :x

Pomocnik
Opublikowano

jak zajarałeś sie twd to breaking bad cie z kapci wypierdoli

polecam tez flasha, arrowa, supregirl, daredevila jeśli lubisz takie komiksowe klimaty

Opublikowano

Polecę od siebie:

- breaking bad

- gra o tron

- misfits

- skazany na śmierć

- zagubieni

- utopia

- supernatural

- mr robot

Jeśli podoba ci się TWD, to gra o tron będzie dla ciebie idealna :)

Opublikowano

Ja z całego serca polecam Breaking Bad.

Warto nadrobić, bo już w 2k17 kolejny sezon :D

Co prawda pierwszy sezon może jest trochę nudny, ale to co się będzie działo m.in w s2e2 to jest miazga :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

FTWD jest kiepskie ;/
Od Siebie polecam:

• Breaking Bad - U nauczyciela chemii zdiagnozowano raka, zdecydował sie produkować metaamfetaminę, by odchodząc nie zostawić rodziny bez grosza. 
  • Dexter - Seryjny morderca kierujący się kodeksem wobec którego może zabijać wyłącznie przestępców, szuka swojego miejsca w świecie. 
  • Mr. Robot - Genialny programista chorujący prawdopodobnie na schizofrenię, walczy z olbrzymią korporacją, przedstawioną jako zło świata.
  • Preacher - Wątpliwej wiary kaznodzieja z teksasu zostaje obdarzony mocą która pozwala mu wydawać polecenia.. ale jeszcze ciekawsi są jego znajomi: wampir Cassidy, ex dziewczyna, która hulka by powaliła, dwójka nie grzeszących inteligencją(ha ha ha) aniołów i cała reszta wsi.
  • Gomorra - Ciro di Marzio, członek rodziny mafijnej Savastano chce zemścić się na niej, za rozkaz, przez który zginął bliski mu przyjaciel. 

= SygnaturA =

Made by... ME. 

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...