Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczące FPSy

filipo262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim licze ze ktos z was mi pomoze. Moim problemem jest skaczacy bardzo fps w cs go. Skacze on nawet w menu startowym cs'a.

Dane komputera w zalaczniku. 

post-1541321-0-06926000-1481315293_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj ustawiać ustawienia graficzne po kolei i bd widział jak bd najlepsze. I nie żeby coś ale to dział serwera cs:go mpc a nie dział cs

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Mam podobny komputer i też mi fps skaczą, może to być wina procka. Polecam zmienić ustawienia graficzne na low - pomogło mi i ze 100 mam po 250 fps :D

Ustawienia graficzne w csie ustawione na najnizsze. Ustawienia karty graficznej ustawione na maksymalna wydajnosc a i tak sa skoki fpsow.

Jakis iny pomysl?

Opublikowano

parametry startowe ustaw na takie -Heapsize 4194304 -threads 4 -high -freq 60 -novid -console -nod3d9ex -nojoy 

w freq ustaw ile hz ma twoj monitor :/.

Opublikowano

parametry startowe ustaw na takie -Heapsize 4194304 -threads 4 -high -freq 60 -novid -console -nod3d9ex -nojoy 

w freq ustaw ile hz ma twoj monitor :/.

mialem inne ustawienia i te tylko pogorszyly ;/ 

ale i tak dzieki za checi

Opublikowano

Już wiadomo dlaczego tak fps skaczą to przez temperaturę procesora :) masz chłodzenie jakieś ?

Mam (podstawowe) ale właśnie ściągnąłem obudowę i zobaczyłem ze sie odczepił dwoma górnymi zaczepami od procka i pewnie dlatego takie temperatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...