Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa linia

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ok 500 wn8 po 2000 bitew grając głównie lightami francami jaka jest fajna linia żeby była przyjemna od 1 do 10 a nie taka nijaka jak czasem te amxy 

Opublikowano

Przede wszystkim, daj znać jakimi czołgami lubisz grać. Np. szybkimi bez pancerza, czy ciężkimi wolnymi z b. dobrym pancerzem, no chyba że artą.

Wszystko to kwestia gustu. Generalnie ruskie drzewko jest dobre, bo serb by nie pozwolił by było inaczej. ;) Ja np. bardzo lubię Medy Ruskie (T-54 i powyżej są naprawdę fajne, zresztą jak wszystkie w nili a szczególności T-34-85).

Co do pancerza to w tej grze nie ma co na nim za bardzo polegać, bo to też od decyzji Serba/RNG zależy czy cię np IS-3 (pomidor) zwykłym AP w górna płytę IS-7 przebije.

Mnie tak na 4 strzały 3 razy pomidor przebił, a ja go aż 1 raz na 3 strzały (ja w IS-7 on w IS-3) - obaj na równym terenie na tej samej wysokości itp. bez żadnych osłon terenowych ok. 200m, żeby było ciekawiej to jak na powtórce sprawdzałem gdzie mnie przebijał, to wszędzie tam gdzie nie powinien przebić, żadnych weekspotów tam nie było, a ślady po jego strzale to prawie przez cały przód górnego pancerza miałem (tak górna płyta skątowana, a i tak weszło). Inaczej jak magia RNG/Serba tego nie wytłumaczysz, bo na klanówkach to nawet mając penetrację grubo powyżej 300mm rzadko dawało się IS-7 tam przebijać.

Opublikowano

wszystkie linie sa takie same , nie ma ciekawej bardziej lub mniej , 

kwestia jest czym lubisz grac a nie dowiesz sie tego expiac odrazu do 10 

Uwazam ze zaczynajac grac w ta gre powinno sie troche ograc na nizszych tierach , poznac mapy i mechanike gry potem dopiero robic top tiery 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

wszystkie linie sa takie same , nie ma ciekawej bardziej lub mniej , 

kwestia jest czym lubisz grac a nie dowiesz sie tego expiac odrazu do 10 

Uwazam ze zaczynajac grac w ta gre powinno sie troche ograc na nizszych tierach , poznac mapy i mechanike gry potem dopiero robic top tiery 

Dokładnie, ja jak zaczynałem w to grać robiłem równolegle prawie wszystkie czołgi (tylko miejsca w garażu ograniczały mnie).

Jest naprawdę sporo fajnych maszyn na 6 tierach na których i zarabiało się ładnie.

Temat chyba do zamknięcia bo twórca coś się nie odzywa. Założył temat i cisza, prawie 1,5 tyg. minęło.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...