Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer minecraft

Elevate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Sponsoringiem minecraft nie zajmuję się długo, aczkolwiek mam doświadczenie w samej grze, jestem weteranem tej gry, jako że jestem już troszeczkę za stary na klocki, postanowiłem zaprzestać grę na poziomie graczy, i postanowiłem pomóc osobom z talentem oraz wyobraźnią stworzyć swój wymarzony projekt. Miejsc dostępnym jest tylko jedno, nie mam zamiaru bawić się w sponsoring pierdyljard serwerów a potem nie wiedzieć na czym stoje jak niektóre osoby na tym forum.

Moja oferta:

~ Na dobry początek dostaniesz odemnie maszynę dedykowaną do samych prac i testów 

~ Po wykończeniu serwera, chciałbym aby wszystko było przetestowane i gotowe do startu; dopięte na ostatni guzik.

~ Interesują mnie wszystkie tryby; aczkolwiek nie chce widzieć easyhc z mpcforum ze zmienionym dropem i wiadomościami na chat.

~ Opłacenie maszyn, grafiki, reklam, programistów

~ Maszyna na czas prac:

Intel i7-4790K

4 Cores / 8 Thread
4.0 GHz / 4.4 GHz
32 GB DDR3 1333 MHz
2 x 240 GB SSD 

~ Maszyna na start serwera z możliwością powiększenia

Intel i7-6700K OC

4 Cores / 8 Thread
4.4 GHz / 4.7 GHz
64 GB DDR4 2400 MHz
2 x 480 GB SSD 

~ Maszyna na testy aktualizacji przed wprowadzeniem serwera; będzie to maszyna którą dostaniesz na czas prac.

Wszystkie serwery dedykowane są hostowane na ovh.pl - Po nawiązaniu dalszej współpracy serwer zostanie przeniesiony na mojego prywatnego dedyka.

~ Zarobki są dzielona 50/50; dodatkowo ja opłacam strone, reklamę, serwery itd.

Czego oczekuję?

~ Dojrzałości. Miej te 15-16 lat, ale nie zachowuj się jak totalne dziecko, nie mam ochoty współpracować z takimi osobami.

~ Umiejętności; Znajomość gry oraz jej mechaniki na bardzo wysokim poziomie.

~ Uczciwości.

~ Czasu.

~ Wykonanie swojego oryginalnego projektu, nie pobranie gotowca.

~ Oczywiście mikrofon + komunikator team speak 3

~ Pozytywne podejście do projektu

~ Szczegółowego opisu twojego pomysłu poprzez prywatną wiadomość; jeżeli mnie zainteresujesz, podam Ci dalszy kontakt.

Osoby typu 'ściema, zazdro itd' nie marnujcie się pod tym tematem.

Słowa końcowe.

Oczekuję porządnego serwera, dobranej administracji i wykonania projektu DOKŁADNIE a nie na szybko; czas jest. 

Oferty wysyłamy do mnie na pw.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

@ref

Takim osobom z góry podziękuję :) Wystarczy że udowodni się takiej osobie, że jego projekt nie jest oryginalny, i wyłania się jego prawdziwe 'ja' 

YSUV0nj.png

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...