Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-De.pl - Public Voice Server

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"doświatczenie"

"Oferujemy... posiadamy"

"Oferujemy.... Na serwerze"

"Wyszystkie"

Jeżeli znajomość języka polskiego jest na takim samym poziomie jak usługa głosowa to chyba podziękuję.

Taką prezentacją nie zachęciłeś mnie do wejścia na serwer więc tego nie zrobię.

Po wyglądzie prezentacji, nie polecam - a to powinna być wasza wizytówka.

Pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

"doświatczenie"

"Oferujemy... posiadamy"

"Wyszystkie"

Jeżeli znajomość języka polskiego jest na takim samym poziomie jak usługa głosowa to chyba podziękuję.

Pozdrawiam.

No fakt każdemu może zdarzyć się to... ale za to ta prezentacja jest autorska w przeciwieństwie do tej co ty masz.... (najpier tspik.pl miał, potem ktoś jeszcze a teraz ty ;])

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.. Osoba, która robiła ową prezentacje, to chyba zdań składać nie umie + ortografia...

Nie polecam.

Kolega cie poprosił wyżej ? nic nowego nie napisałeś tylko praktycznie to samo co wyżej. (pokaż błędy a nie piszemy kolego takie teksty typu "chyba zdań nie umie składać+ortografia..." a słowo "chyba" jest proste bo nie wiesz ze potrafi czy nie.)

@ref

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

macie licencje na używanie tego?

57faaa0f140f49ec968b7d0900f92c71.png

autorskie to to nie jest, jedynie zmienione kolory

Opublikowano

macie licencje na używanie tego?

57faaa0f140f49ec968b7d0900f92c71.png

autorskie to to nie jest, jedynie zmienione kolory

mam licencje na tego uzywanie ... bo autorem tego jest dzokervip.. mozesz napisac do niego na pv i potwierdzi to.(albo ja napisze na fb i dam ss jak odpowie.)

@Edit

@happi

prosimy o linka gdzie to widziales ... (już dostałem odpowiedz i chcemy linka gdzie to widziałeś.)

@PGS

jakie informacje niby ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Generalnie pod kątem estetycznym oraz ułożenia kanałów serwer wygląda całkiem spoko.

Co do ikonek są ohydne i zrobione na odwal się.

Martwi mnie fakt, że albo nie ma albo nie widzę ikonek kanałowych (?)

Co do prezentacji - jest tragiczna i pod kątem stylistyki, interpunkcji oraz samej oprawy graficznej.

Jak już zamierzacie coś wystawiać to przynajmniej się postarajcie.

A najważniejsze jest zachowanie w tym temacie, który kłamię próbując wybronić siebie oraz swój serwer.

Jeśli już coś ukradłeś/ skopiowałeś to przynajmniej miej 'jaja' by się przyznać, a nie grasz głupa bo uwierz, że jeśli już ktoś się do czegoś doczepia to ma konkretny powód/ dowód i Twoje kłamstwa tutaj nic nie wskórają.

Nie polecam serwera ze względu na ten temat, zachowanie Właściciela oraz brak profesjonalizmu. 

Opublikowano

Co do wyglądu serwera, jest on mojego autorstwa, był on na Tspik.pl - lekko tylko zmienili wszystko :)

Pan Fantasy się zachował jak dziewczynka, która się o wszystko obraża, pościągał pliki i odszedł haha! A co jest najlepsze, nawet mu się regulaminu nie chciało lekko zmienić, wszystko dosłownie wszystko zgapił! 

Żałosne zachowanie administracji, która postawiła serwer z kradzionych plików, normalnie żenada. Chociaż, może jak już tak pomocy innych potrzebujecie, aby zrobić coś dobrze to wam pomogę :) 

Oferujemy:

- Wieloletnie doświadczoną ekipę.

- Kompetentną administrację udzielającą szybkiej pomocy użytkownikom.

- Stabilność serwera oraz wysoki poziom ochrony AntyDDos.

- Niski ping i szybkie łącze.

- Konkursy z ciekawymi nagrodami.

- Autorską grafikę na serwerze.

- Zautomatyzowany serwer - Boty muzyczne, automatyzujące, informacyjne.

Opublikowano

"doświatczenie"

"Oferujemy... posiadamy"

"Wyszystkie"

Pozdrawiam.

No fakt każdemu może zdarzyć się to... ale za to ta prezentacja jest autorska w przeciwieństwie do tej co ty masz.... (najpier tspik.pl miał, potem ktoś jeszcze a teraz ty ;])

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.. Osoba, która robiła ową prezentacje, to chyba zdań składać nie umie + ortografia...

Nie polecam.

Kolega cie poprosił wyżej ? nic nowego nie napisałeś tylko praktycznie to samo co wyżej. (pokaż błędy a nie piszemy kolego takie teksty typu "chyba zdań nie umie składać+ortografia..." a słowo "chyba" jest proste bo nie wiesz ze potrafi czy nie.)

@ref

Co do niby skradzionej prezentacji, mój serwer miał ją jako pierwszy. TSpik.pl dopiero parę dni po publikacji mojej reklamy, skopiował to co zrobił mój grafik. Więc najpierw sprawdzaj daty postów a potem sie wypowiadaj, bo nie mam zamiaru tłumaczyć się przed kimś kto nie wie jak działa kalendarz oraz nie zna podstaw języka polskiego co wnioskuję z ilości błędów w prezentacji.

Co do tego czy "kolega wyżej kazał napisać" - nie. Każdy z nas ma prawo do własnej opinii a ty wystawiając ową reklamą chyba właśnie dyskusję oraz dzielenie się opinią właśnie próbujesz uzyskać, czyż nie? Prezentacje zrobione na odwal zasługują na to aby jak największa ilosć osób zwróciła na to uwagę aby pokazać jak tandetnie oraz słabo ten serwer wypada przy konkurencji na tym forum.

Dziękuję, dyskusję możemy kontynuować na priv, bo nie mam zamiaru spamić w tym tragicznym temacie.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
Usunąłem treść tego cytatu na prośbę osoby do której była skierowana ta wypowiedz. Posiadam jednak screena tej wypowiedzi więc w razie czego zapraszam na priv.

Treść powyższej wypowiedzi podchodzi pod minimum parę paragrafów. Powodzenia.

Opublikowano

ty jesteś właścicielem, więc powinieneś wiedzieć co robi twój """"grafik""""

wciąż czekam aż udowodnicie, że macie do tego prawa

Opublikowano

Nie mam na to licencji i usunę to logo z zapowiedzi serwera głosowego ts-de.pl 

Ale tą stronę co ty podałeś to też do nich nie należ bo należy do innej firmy taka mała podpowiedź.

Opublikowano

@Maja..

nie weszlas na ts i tak wnioskujesz ? to tez swiadczy o tobie bo mialem naprawde z krystianem dobre zdanie i bede mial o tobie ale szczerze ostatnio administacja mpcforum kazdemu daje adminów.

Treść powyższej wypowiedzi podchodzi pod minimum parę paragrafów. Powodzenia.

Niestety nie miałam okazji się wypowiedzieć pod tym postem jednak dowód na to, że byłam i widziałam:

5407814800092801237309.png

MPCForum rozdaję byle komu Admina? Oj kumplu! Nie mam admina. :3 

Polecam przemyśleć swoje zachowanie i więcej się tu nie błaźnić. 

Nie mam na to licencji i usunę to logo z zapowiedzi serwera głosowego ts-de.pl 

Ale tom stronę co ty podałeś to też do nich nie należ bo należy do innej firmy taka mała podpowiedź.

"tom" lepiej wróć do podstawówki i naucz się pisać. :-)

Opublikowano

Projekt, z którego powstało logo jest udostępniony na wolnej licencji - nie ma potrzeby teraz tego usuwać, jednak słusznie została zwrócona uwaga na fakt podpisania się pod pracą, która jedynie kolorystycznie różni się od oryginału. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...