Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dramowy/płatny Aimbot do Warface

Power505

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

kolejny ktory nie potrafi grac normalnie.....
zacznij grac normalnie a nie psujesz gre innym pajacu!

Zgodzę się. Miałem tę przyjemność grać osobiście w Warface'a i gra wydaje się naprawdę porządna. Rozgrywka dostarcza frajdy, mechaniki nie kuleją i się sprawdzają, a serwery działają jak należy (przynajmniej ja taki stan rzeczy widziałem). 

Aż zachodzę w głowę jakie motywacje i wartości przedstawia człowiek, który nie dość, że rozpaczliwe szuka informacji, które mają mu pomóc oszukiwać samego siebie i psuć rozgrywkę innym to nawet jest za samo oprogramowanie w stanie zapłacić. I tutaj ten paradoks - w gry gra się dla przyjemności, cheatując tracimy przyjemność z gry. On jest gotów płacić za możliwość cheatowania = chce płacić za odebranie sobie zabawy z rozgrywki i zepsucie gry innym graczom. A przecież gdy za coś płacimy to chcemy pozytywnych efektów lub rzeczy materialnych. 

Wrak człowieka, albo niespełna rozumu. :D

Moje rozwiązanie. Skoro nie umiesz grać w gry multiplayer jak facet albo po prostu jak normalny człowiek, nie taboret - to może pieniądze, które ewentualnie miałbyś przeznaczyć na aimbot wydaj na jakąś ciekawą grę singleplayer. Jest wiele tytułów, które na pewno dałoby się zakupić w przystępnej dla Ciebie cenie, a które jednocześnie dałyby Ci mnóstwo frajdy na długie godziny. Dodatkowo tam (w trybie offline) nie mając kontaktu z innymi graczami sam byś się nie denerwował, że jesteś ewentualnie ponadprzeciętnie słabszy i dodatkowo nie psułbyś rozgrywki innym / psułbyś tylko biednemu komputerowi. 

Pozdrawiam - Ryszard.

Opublikowano

ogółem to ceny dobrych botow/cheatow zaczynają się od 15 20 dolcow czyli tak w przyblizeniau 60 80 zl miesięcznie lepiej kupic sobie kredyty przelewem pp czy psc za 15zl masz na miecha vipa i szybko możesz sobie nabic ladna ilość gotówki pd i odlokowac zaopatrzenie

76561198125755300.png

Opublikowano

Czepiacie się gościa ale od tego jest to forum..

Napisz na PW a podam Tobie link ponieważ reklama innego forum jest zabroniona

Czy mógłbyś mi również podesłać link na pw ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...