Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freezy gry

kacper150c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie dziwne sytuacje w LOL'u jak nadzwyczajnie sobie gram w lola od 1-10 min zaczyna mi zatrzymywać grę w sposób taki że miniony się nie ruszają widać jak zginęły itp. 

Ostatnio miałem grę Rankingową i przy takich freezach nie dało się grać więc musiałem Recconectować. 

Co mogę poradzić na to?

Opublikowano

Nic na to nie możesz poradzić, Od kiedy serwery są w Europie spora część graczy ma takie problemy. Występują one kilka razy w tygodniu a Rito chyba nawet nic nie robi, żeby je naprawić.

Opublikowano

@@DygoAle nie chodzi o to że podskakuje tobie ping do 200 lub coś w tym stylu i próba połączenia jest, tylko mam tak że w jakimś momencie miniony się stopują.

Bo tu nie chodzi o ping czy cos, riot ma problemy z serwerami od dluzszego czasu i tak sie po prostu dzieje w losowych momentach, czasem na dluzej czasem tylko na chwile, wszystko sie zatrzymuje, czasme sie ruszyc nie da, jakies packet lossy. Wczoraj mialem to samo, nic sie nie da z tym zrobic, tickety do riotu spamowac tylko.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Znowu to samo :D mam już serdecznie dość tej gry , było ok zmienili maszynę i od miesiąca strach iść rankedy grać żeby lagów nie było czasem ...

Opublikowano

No niestety problemy z serwerami. Wczoraj przegrałem grę z seri do platyny i jest aktualnie 1-1. Nagle nie mogłem nic zrobić. Jak mam wygrać tą serię? Tego sam nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Tracisz pakiety z serwerami ritosa i tyle, to nie twoja wina nic z tym nie zrobisz mam to samo... nie zawsze ale mam..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...