Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion problem z pobieraniem

zac0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie.

Mój problem polega na tym, że nie mam stałej prędkości pobierania gry. Zaczyna się pobierać od 2.1mb/s później spada do 80kb/s a czasami nawet do 500bytes/s po czym znowu wskakuje na powyżej 1.2mb/s i ponownie zaczyna spadać.

Co jest przyczyną takiego pobierania

Dodam, że jak prędkość spada do wspomnianych 500bytes/s(czy jak to tam) to internet nadal chodzi bardzo dobrze.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

To jest normalne, ja też tak miałem, ale to tylko przy pobieraniu całej gry, potem jak już bd grał i bd jakiś patch to normalnie pobiera. 

Musisz to odczekać i tyle. :)

Opublikowano

4-6 h , może dłużej, to zależy od kompa i dysku. Czasem tylko restart wznowi ściąganie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

ok dzięki za odpowiedź. Często mi przerywa pobieranie przez co czas pobierania strasznie mi sie wydłuża.

Opublikowano

on chyba wypakowuje sobie już pobrane pliki i dlatego tak się dzieje ale nie jestem pewny do końca.

Opublikowano

wie ktos moze jak zapobiec wywalaniu bledow pobierania plikow? zostawilem na noc 17% sie pobralo wywalilo ten blad i dalej sie nie pobieralo, tak samo teraz rano to samo

jezeli ktos tez ma taki problem to polecam wylaczyc usypianie pcta ;-;

Opublikowano

nie zakładam nowego tematu...

Mam pytanie - u kogo u asmo odbiera się quest na daevanion set?

W internecie wszystko ładnie opisane ale nigdzie nie ma u kogo się go odbiera...niby piszę, że automatycznie się dodstaje na 30 lvl - niestety nie dostałem...

Ktoś mógłby powiedzieć co i jak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie zakładam nowego tematu...

Mam pytanie - u kogo u asmo odbiera się quest na daevanion set?

W internecie wszystko ładnie opisane ale nigdzie nie ma u kogo się go odbiera...niby piszę, że automatycznie się dodstaje na 30 lvl - niestety nie dostałem...

Ktoś mógłby powiedzieć co i jak?

ponawiam pytanie.

Koleś na pewnym filmiku tyle, że on rasa przeciwna w sanctum podchodził do takiego npc ze zwierzakami(kurczakami czy ptaszkami czy czymś) no i w pandemonium znalazłem tak jakby jej odpowiednik, też z jakimś ptactwem ale nie daję mi ona żadnego zadania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...