Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony drużyn

Marsoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam pytanie dotyczące ikon drużyn .. jak np kupie sobie ikonkę H2K i ulepszę ją do drugiego/trzeciego poziomu to ona zostanie na stałe na koncie?  Czy wygaśnie 7 listopada ?

Materiały rzemieślnicze wygasną o 8:59 CET 7 listopada razem z emotkami i powrotami drużyn, a także niewykorzystanymi materiałami rzemieślniczymi PROJEKTU.

Czyli co skończą się mistrzostwa i emotka tak po prostu stanie się niedostępna? Czy chodzi tutaj o te emotki które będziemy mieli w warsztacie hextech?

Opublikowano

Nie zabiorą Ci ikonki, ale chodzi o to że po wygaśnięciu nie będziesz mógł użyć ' tymczasowej emotki '  czyli ikony drużyny wyświetlającej się nad Twoim bohaterem w grze przy użyciu ctrl + 6. 

Opublikowano

Hejka, mam pytanie dotyczące ikon drużyn .. jak np kupie sobie ikonkę H2K i ulepszę ją do drugiego/trzeciego poziomu to ona zostanie na stałe na koncie?  Czy wygaśnie 7 listopada ?

Materiały rzemieślnicze wygasną o 8:59 CET 7 listopada razem z emotkami i powrotami drużyn, a także niewykorzystanymi materiałami rzemieślniczymi PROJEKTU.

Czyli co skończą się mistrzostwa i emotka tak po prostu stanie się niedostępna? Czy chodzi tutaj o te emotki które będziemy mieli w warsztacie hextech?

Ikonka zostaje natomiast emotka zostanie usunięta, tak samo było np z emotką Fire/Ice 2015 i "finisherami" (a szkoda bo fajne byly) Możesz dać linka do tego tematu ze strony lola? bo musze cos doczytać :)

Wygaśnie też "materiał" na te ikony czyli przykładowo zrobisz sobie na poziom 2, na 3 nie to danego dnia tego sharda stracisz i zostaniesz z 2 ikonkami z 3 bez możliwości jej ulepszenia

Według mnie jest to bezsensowne, taki skok na hajs "albo robisz teraz albo nie robisz i elo" :P 

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/page/worlds-2016-hits-rift

Tutaj wszystko o tym jest napisane, to ze nie będę mógł użyć ikony drużyny wyświetlającej się nad głową postaci w grze się domyśliłem . Chodziło mi  głównie o to czy sama ikonka w profilu staje się niedostępna, bo jakby tak było to dopiero riot by zrobił skok na kasę :D  Ale skoro tak nie jest to jest ok,  szkoda jednak ze te dodatkowe animacje w grze staną się niedostępne ;/

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/page/worlds-2016-hits-rift

Tutaj wszystko o tym jest napisane, to ze nie będę mógł użyć ikony drużyny wyświetlającej się nad głową postaci w grze się domyśliłem . Chodziło mi  głównie o to czy sama ikonka w profilu staje się niedostępna, bo jakby tak było to dopiero riot by zrobił skok na kasę :D  Ale skoro tak nie jest to jest ok,  szkoda jednak ze te dodatkowe animacje w grze staną się niedostępne ;/

Z tego, co u Nervariena oglądałem mówił, że wygasają 6 listopada.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ikonki nie znikaja, ja nadal mam Curse z sezonu 3 na smurfie, po worldsach po prostu znikaja te 'maestrie' w grze, ale ikonka zostaje jako tako na pamiatke.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jest możliwość albo czy będzie zdobycia tych ikonek za zrobienie czegoś podczas rozgrywki? Czy tylko za hajsy to jest ?

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...