Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w doborze Laptopa

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1) Kwota przeznaczona na zakup: okolice 3000zł

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): 15"+  było by fajnie, dobrze by było mieć jednak to Full HD.

3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.): Głównie raczej będę chciał pograć w gry typu BF1, Dying Light itp produkcje

4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): brak

5) Osobiste preferencje:brak

6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego): System posiadam więc laptop bez systemu.

Myślałem nad tymi z polecanych, powinny być ok np ten MSI czy macie jakieś uwagi ?

334qlo8.jpg
Opublikowano

Bardzo dobre wybory najlepsze w tej cenie :)

Wszystkie 3 maja taka sam konfiguracje czyli wydajność.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Z Acer'a widzę że ma większą prędkość obrotową dysku. A tak poza tym to który z nich najmniej by się grzał co chyba równa się posiadaniu dobrego (lepszego od pozostałych) chłodzenia?

334qlo8.jpg
Opublikowano

Okay, na któryś z tych na pewno się zdecyduje, a tak z ciekawości dlaczego twój laptop nie jest w polecanych?

334qlo8.jpg
Opublikowano

@Gajwer

A to nie ten? http://www.x-kom.pl/p/161469-notebook-laptop-156-lenovo-y510p-i7-4700mq-8gb-1000-dvd-rw-gt755m.html

A i na x-kom mogę śmiało zamawiać i robić przelew za laptopa?

Tak ten model ale tak jak CI mówie sprzedawany był 2013/2014 roku :P nie ma go juz na sklepie :)

Możesz go dostać jeszcze na allegro ale to leżaki magazynowe z zagranicy NIE polecam

Tak sklep xkom jest zaufany możesz śmiało zamawiać.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

@Gajwer

A to nie ten? http://www.x-kom.pl/p/161469-notebook-laptop-156-lenovo-y510p-i7-4700mq-8gb-1000-dvd-rw-gt755m.html

A i na x-kom mogę śmiało zamawiać i robić przelew za laptopa?

Tak ten model ale tak jak CI mówie sprzedawany był 2013/2014 roku :P nie ma go juz na sklepie :)

Możesz go dostać jeszcze na allegro ale to leżaki magazynowe z zagranicy NIE polecam

Tak sklep xkom jest zaufany możesz śmiało zamawiać.

Hah, nie zwróciłem uwagi na niedostępność towaru :P

Dobra to najpewniej jutro na X-kom zamówię tego MSI

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...