Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Atlantyda V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, może mi ktoś powiedzieć od jakiego lvl'a dam tam rade i jakie eq bony itp?;> Za pomoć napewno dam + lub jak ktoś chce - :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze a czy dam rade mentalem? Bo szlyszałem, że tam cały czas przeszywki lecą więc silne jest na nic. Prroszę jeszcze o odpowiedzi w sprawie bonów absów itp :P

PS: Starczy 23k HP ?

@EDIT.

Mam jeszcze jedno pyt. jak sie nazywa ta komenda co nikt mnie bić nie moze mam -17k rangi i chce zeby mnie nikt nie bil i czy ona dziala dam +

Opublikowano

Ta komenda to /pk 771 ;D

Nie wiem czy działa na Csyt2 ale na prawie każdym serwie działa :P

Co do tematu to sądze że dasz rade mentalem chociaż kryt i przeszywka u ninji w atlancie to norma ;)

Musisz mieć sporo na strzały i coś na odbicie ciosów ^^

Oraz tak jak kolega UP powiedział buff by się przydał ;D

Opublikowano

Buff będzie i 46% na krytyka z pomocy starczy ? :> i czy jak bd mial w itemach jakies 60% to bedzie caly czas krytyk ? ;>

Opublikowano

Jak dostaniesz od buffa powiedzmy 50% kryta i ty będziesz miał 50+ na kryta to z miecza będziesz cały czas walił kryty ^^,a ze skilli nie ^^

Opublikowano

Aha szkoda, że ze skili nie ^^:) Była by ostra jazda :) Dzięki masz + :) Jeśli można niech ktoś jeszcze się wypowiada i niech mod nie zamyka tematu. Dziękuję i pozdrawiam ProJupiJeJ teraz Już KoX :)

Opublikowano

szamanka smok z 84 na blok caly spot biore i absy oczywiscie na strzaly glownie i jedziesz

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

Aha ja mam mentala 93lvl hwang+9 smiercio+9 helm na 90 +9 ... itp i daje rade ale zmieniłem na bodego i może teraz pójdzie lepiej. :)