Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plus, najgorszy internet.

zeeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym podzielić się z wami przeżyciami z korzystania z najprawdobodobniej najgorszego internetu na tym kontynencie. Tak złego, że trzeba wstawać o 3 rano, żeby osiągnąć choćby 300 kb na sekundę! A co jest w dzień, zapytacie? Już wam spieszę z odpowiedzią. Według speedtest.net, podłączając się do najbliższego serwera masz 400 pingu, 0.02 mb/s pobierania i 0.05 mp/s wrzucania. Jak to działa w praktyce? 2000 pingu, kiedy podłączam się do serwerów w Counter Strike, strony ładują się 2 minuty, 2 kreski zasięgu, wyłączyli transfer danych w telefonach jednym słowem jedna wielka porażka.

Opublikowano

Mam internet z Cyfrowego Polsatu, który korzysta w całości z infrastruktury Plusa i jest genialnie. Przy LTE i dobrym zasięgu prędkości na poziomie 40/20 Mbps. 

5465845486.png

Opublikowano

Plus w kwestii internetu jest po prostu chuujowy i tyle, jak już ktoś potrzebuje stabilnego internetu to polecam wziąć z orange (dawniej neostradatp) nie narzekam. 

Opublikowano

Mam dla ciebie prostą radę. Wytnii okoliczne lasy i zrównaj z ziemią góry a sygnał i prędkość będzie niesamowita. Albo chociaż przeprowadź się bliżej wieży nadajnika. Ja miałem z plusa mieszkam w malutkim miescie a jest super sygnał tylko drogo. Dlatego korzystam z play i za 45zl mam 100gb internetu a potem zwalnia i to bez umowy tylko karta z kiosku do neta

Opublikowano

Witam. Chciałbym podzielić się z wami przeżyciami z korzystania z najprawdobodobniej najgorszego internetu na tym kontynencie. Tak złego, że trzeba wstawać o 3 rano, żeby osiągnąć choćby 300 kb na sekundę! A co jest w dzień, zapytacie? Już wam spieszę z odpowiedzią. Według speedtest.net, podłączając się do najbliższego serwera masz 400 pingu, 0.02 mb/s pobierania i 0.05 mp/s wrzucania. Jak to działa w praktyce? 2000 pingu, kiedy podłączam się do serwerów w Counter Strike, strony ładują się 2 minuty, 2 kreski zasięgu, wyłączyli transfer danych w telefonach jednym słowem jedna wielka porażka.

Mój internet ma 100kb/s więc Plus, aż tak zły nie jest.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Kurde

Ja mam DSL 64kbps :P

Chociaż pingi spoko, od 20 do 60

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Plus w kwestii internetu jest po prostu chuujowy i tyle, jak już ktoś potrzebuje stabilnego internetu to polecam wziąć z orange (dawniej neostradatp) nie narzekam. 

Tylko pod warunkiem ze mieszka w wiekszym miescie albo jest pewny, ze infrastruktura u niego pozwala na szybki internet. Ja mam neta z orange i sie tylko wkurwiam na niego. Prawda jest taka ze wszystko zalezy od miejsca w ktorym mieszkasz. U mnie po zasiegnieciu opini innych ludzi najlepiej sprawdza sie lokalny dostawca intertnetu radiowego jakim jest komputersat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...