Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć grałem sobie w world of tanks jadę czołgiem aby zaatakować czerwonych zaczełem strzelać do czerwonego i nagle gra staneła i piszę zostałeś zbanowany powód znisczenie sojusznika ban do 10 sierpnia i jak zniszczyłem sojusznika skoro byłem w bazie czerwonych i znimi się biłem ? he?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ban za nic, a za zniszczenie 1 sojusznika bana nie otrzymasz. Jeśli miałeś włączone nagrywanie powtórek, to zobacz w którym miejscu kogoś zabiłeś, jednak trzeba naprawdę chcieć dostać bana, żeby zostać zbanowanym. 

Opublikowano

Może uzbierało ci się w końcu po X określonych zniszczeniach sojusznikow, jeśli sądzisz że ban niesłuszny nie pozostaje nic innego jak odwołanie napisać do WG.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Równie dobrze mogłeś zabić przeciwnika w przeszłości. Być może przypadkowo trafiłeś sojusznika w bitwie i dali Ci bana. W WoT raczej nie ma niesłusznych banów, oczywiście w kontekście TK.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Równie dobrze mogłeś zabić przeciwnika w przeszłości. Być może przypadkowo trafiłeś sojusznika w bitwie i dali Ci bana. W WoT raczej nie ma niesłusznych banów, oczywiście w kontekście TK.

Jeśli brać pod uwagę zachowanie niektórych to aż się prosi żeby gościa zastrzelić, żeby nie przeszkadzał w bitwie. Ostatnio żółty (!) m3 lee pchał moją pz s35 . nie moglem ani do przodu za bardzo ruszyc ani do tylu to stwierdzilem, ze mam wyjebane. Posiedzialem sobie chwile na facebooku a typ mnie pchał i pchał, aż wkoncu sie "wkurzył" (a wystarczyło stanąć, żebym mógł odjechać) i mnie zniszczył. I gdzie tu logika? Nawet niebieski nie był... Cos takiego powinno zostac wylapywane :/

Opublikowano

Ja tam bana dostałem raz za to że koleś mnie prawie zniszczył ode mnie i mu oddałem :P Więc się nie dziw bo ja czekałem miesiąc a ty tydzień dasz rade :) 

Jw27i9N.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...