Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 1,5h

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O co to się stało?!?!? Dostałem dziś bana za nadużywanie opcji wywalania członków drużyny!!! Czy kogoś pojebało? Było coś takiego wcześniej?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Zawsze takie coś było, a przynajmniej jest od ponad 3 miesięcy. Głupie niby, ale jak jest to jest. To jest Valze, drugie EA, tylko serwery lepsze, tego nie ogarniesz. :)

Opublikowano

Wow nie wiedziałem i się zdziwiłem pierwszy raz coś takiego dostałem o.O

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Powiem Ci że jest jeszcze lepszy motyw - wywal znowu kogoś w następnym meczu po zdjęciu bana i dostaniesz kolejnego z automatu :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak dla mnie to jest do dupy.. Nie powinno byc takiego bana... Ba nie powinno byc kickowania bo czesto jedt tak ze typki graja 4+1 random i ten random manp staty 40fragow 10mvp jest wynik 15:10 i go kickuja... Jest tak czesto.. A zamiast tego bana mogli by dac np ogromne kary za grifing! Blokowanie/podchodzenie pod celownik zadawanie obrazen itp za takie rzeczy powinni banowac na 4tygodnie + i csgo bylo o wiele lepsze... Bo teraz to 2 runa sie zaczyna a 2 juz sie nawalana respie trzeci kockuje 4 a 5 afk jest na respie

Opublikowano

To to c**j.. są bany za to, że TY zostałeś wywalony z gry. Nie raz grałem ze zjebami jeszcze przed primem i się z nimi spinałem to szły kicki xD.

Opublikowano

W ogóle nie powinno być opcji kickowania, gdy jesteś z Ruskami w teamie i masz najlepsze staty to głowę daje że zgadają się i Cię wykopią ahha :D tak miałem setki razy :) Mimo iż ugrywałem im rundy oraz nic się nie odzywałem to dostawałem kicka w 15 stej rundzie :) ludzie są śmieszni, nie sądze by ten kick był tam potrzebny, nigdy nie spotkałem typa troll'a który stoi na respie niby afk.. :D chyba że się zdenerwuje jak przegra 10 rund z rzędu i wie że mecz jest przegrany.. :x powinni to usunać

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ban za bycie kickowanym i kickowanie jest bezsensu...

Ile razy miałem tak, że 4 premade'ów mnie kickowało, i najlepsze jest to, że jak oni przegrają w 4 to mi zalicza przegraną.

Tak samo z kickowaniem... Ile razy są trolle w teamie ? Mam Global Elite a co 2/3 mecz jest jakiś smurf/boostowane gówno.

Opublikowano

Tak samo z kickowaniem... Ile razy są trolle w teamie ? Mam Global Elite a co 2/3 mecz jest jakiś smurf/boostowane gówno.

Jak można być smurfem na GE jak to ostatnia ranga? xD

Opublikowano

Kick powinien być lol

niby nigdy nie trafiacie na afk

ja trafiam albo trafiam na k***a zjebow ktorzy ssa podczas meczu a wyzywaja innych ze sa gownami

ogolnie jezeli cie kickneli to mieli jakis powod, ja tak nigdy nie mialem ze mnie ruski wywalili

Opublikowano

kazdy kto twierdzi ze ban za naduzywanie opcji kick / za bycie zbyt czesto kickowanym jest bez sensu moze sie rozpedzic i zajebac baranka w sciane bo innego ratunku dla was nie widze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...