Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop 2-2,5k CS:GO

Mr. Kappa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na zakup: 2000, 2500 złotych (jeżeli będzie sprzęt dużo mocniejszy to ew. mogę dołożyć 100-200 złotych)
Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): tutaj trudno powiedzieć, najlepiej jakby ktoś się wypowiedział doświadczony co najlepiej wybrać pod cs'a
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) : CS:GO, internet, filmy
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): nie ma
Osobiste preferencje: czarny kolor laptopa, przy odrobinie szczęścia podświetlana klawiatura?
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) : bez

Dodatkowe informacje:

To tak jak już wyżej napisałem szukam jakiegoś sprzętu do codziennego użytku. NIE, NIE CHCE MIEC STACJONARNEGO 1 MI WYSTARCZY,  O 1 ZA DUŻO. Nie ukrywam, że nacisk kładę na gry : CS:GO, może kiedyś Metin2 jak gimby opuszczą serwery kto to wie. Przy okazji, do osób doświadczonych i "tych, które w tym siedzą", czy da radę w tej cenie kupić na tyle dobry sprzęt aby wycisnąć z niego stałe 100-150 fps w CS:GO na jak najniższych wymaganiach przy rozdziałce 4:3 1024x720 czy nawet niższej 800 coś tam coś tam? Wszystkie propozycje i wskazówki jak najbardziej mile widziane. Dzięki!

Opublikowano

Tak spokojnie kupisz w tej cenie dobry sprzet

Zestawienie

http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-lipiec-2016-r/

Warto dorzucić do

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M biały

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M czarny

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, aluminiowe wnętrze laptopa, podświetlana klawiatura, dobrej jakości głośniki JBL - graja naprawdę przyzwoicie. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

Taniej

Acer F5-572G i5-6200U/8GB/1000 GT940M

Matowa matryca, przyzwoite wykonanie, aluminiowe wnętrze laptopa, procesor 6 generacji, odnowiona grafika, dobry stosunek ceny do wydajności patrząc na cene specyfikę, przyzwoity serwis od Acerka door to door.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...