Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lokalizacja / GPS

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie da sie jakos poprawic jakos sygnalu gps w telefonie? Posiadam lg spirit i nwm :/ czesto jezdze gdzies autem lub z kims i po drodze nie moge lapac pokemonow ;<

Opublikowano

Może to być zawarte  w opcji "dokładna lokalizacja", ale sprawdź czy na pewno masz włączone wspomaganie GPS danymi komórkowi (internetem mobilnym).

Opublikowano

Rade ci poszperać w ustawieniach telefonu. Niestety korzystam z Iphone i średnio mi powiedzieć jak to wygląda na Androidach, lecz zmień poprostu lokalizacje. Pójdź na spacer i sprawdź czy jest lepiej :)

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

W lokalizacji mam tryb wysoka dokladnosc gps + sieci i nic ;/ a w opcjach programistycznych nie mam nic o lokalizacji.

Opublikowano

A masz włączonego GPS'a przez sieć ? może po prostu masz ją wyłączoną. Ja także mam Iphona i mi ciężko no ale popróbuj różnych kombinacji ;)

Przed chwilą to napisałem..

Opublikowano

Mnie w LG K10 pomogło odznaczenie tej opcji w opcjach programistycznych właśnie.17191082273241467080.png

Nie mam tej opcji android 6.0

Wejdź w Ustawienia --> Informacje o telefonie --> Klikaj 7-10 razy na "Numer kompilacji", aż Ci wyskoczy komunikat "W porządku, już jesteś programistą" lub jakiś inny.

Cofasz się i wchodzisz do "Opcje programistyczne" i szukasz opcji z tego screena :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Mnie w LG K10 pomogło odznaczenie tej opcji w opcjach programistycznych właśnie.17191082273241467080.png

Nie mam tej opcji android 6.0

Wejdź w Ustawienia --> Informacje o telefonie --> Klikaj 7-10 razy na "Numer kompilacji", aż Ci wyskoczy komunikat "W porządku, już jesteś programistą" lub jakiś inny.

Cofasz się i wchodzisz do "Opcje programistyczne" i szukasz opcji z tego screena :)

9646414685368441248389.png

Mówię że nie mam takiej opcji mam tylko coś takiego jak to kliknę to wyświetla mi się : Wybierz aplikacje : Nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...