Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skinionaire.com Deposit/Withdraw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jedno male pytanko. Jak daje zeby wyplacic skin to wyskakuje ze najpierw trzeba depozytnac skina i teraz nasuwa sie pytanie, jaki jest min skin do depozytniecia na tej stronie? I czy odrazu np. jak mam juz 10Euro z free coinsow i wrzuce skina za euro to moge wyplacic skina za 11 euro bez zbednego grania? jak ktos bawil sie na tej stronie to prosze o pomoc z gory dzieki! :)

Opublikowano

Nie wiem jaki jest min. limit do wpłaty, ale odpowiadając na Twoje drugie pytanie - tak, jeśli zdeponujesz euro, a masz już na koncie 10 to ostatecznie będziesz miał 11 euro do wypłaty.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dzieki, bo duzo ludzi wlasnie na czacie spamilo ze "scam strona" ale nie chcialo mi sie wierzyc jak tam jest tyle kos + 1k ludzi :P

Opublikowano

Dzieki, bo duzo ludzi wlasnie na czacie spamilo ze "scam strona" ale nie chcialo mi sie wierzyc jak tam jest tyle kos + 1k ludzi :P

Bo to pewnie scam. Ilość online łatwo zmanipulować w 1 linijce w kodzie strony, kosy fejkowe tak samo można dać.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...