Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiHack by Sielu na WOM2

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki @Sielu dobra robota!­ Zdejmijcie mu te punkty, należy mu się :D Szkoda by było takiego Siela ^^

Dokładnie, biedny sielu ani troszku nie winny tych punktów. ostatnia opcja poprawiona

Pozdrawiam :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

mistrz <3 szkoda ze nie gram na tym serwie ;p ale moze zagram specjalnie zeby przetestowac to <3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

mobber jest wykrywalny ?

nie bo to jest na pelerynki, moze wrzucę update cheata a tam jest opcja bez.

To fajnie by było jakby nie pobierał :D

Opublikowano

Co ten multihack daje? Chyba tylko autopoty i podnoszenie. Mobber bezużyteczny jak peleryny trzeba, wykrywacz nie działa, teleport nie działa. Elo

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

nie, żeby coś, ale już zgłoszone tam gdzie trzeba :) Nie dziękujcie :) nie umiecie grać dzieci w metina to dlaczego wciąż próbujecie? xD 

Jak coś nie mam nic do uploadującego, żeby nie było ^^ 

Opublikowano

nie, żeby coś, ale już zgłoszone tam gdzie trzeba :) Nie dziękujcie :) nie umiecie grać dzieci w metina to dlaczego wciąż próbujecie? xD

A zgłaszaj sobie, przecież nikt płakać nie będzie :D a dodać tam coś w pythonie to 2 minuty roboty.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A zgłaszaj sobie, przecież nikt płakać nie będzie :D a dodać tam coś w pythonie to 2 minuty roboty.

oj, Ty może płakać nie będziesz, ale takie dzieciaczki, które sobie pobrały tego cheata i straciły swój wielki miesięczny dorobek na womie w postaci fmsa +7 i wojownika 30lvl to już tak  xD

Opublikowano

oj, Ty może płakać nie będziesz, ale takie dzieciaczki, które sobie pobrały tego cheata i straciły swój wielki miesięczny dorobek na womie w postaci fmsa +7 i wojownika 30lvl to już tak  xD

Straciły bo xD? testowałem to już jeden miech temu konto dalej aktywne i będzie, bo jest to nie do wykrycia xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie bardzo ogarniam o co chodzi ale jak uruchamiam sielu.exe to przy logowaniu wyskakuje komunikat ze client nie jest zaktualizowany . Przez normalnego clienta wom2 wszystko smiga normalnie . Co mam zrobic ? ;s

Opublikowano

Dzieciaczki bo cheatują? xD

Fajna logika, ale chyba dla 14-latka.

@Sielu Będzie bez pelerynki potrzebnej wersja? :)

Opublikowano

Dali aktualizacje, sprawdzałem dzisiaj, ale nawet nie są w stanie tego ogarnąć i all działa.

Moze  wez powiec dokładnie jak to zrobic krok po kroku bo mi dalej pokazuje ze musze przez pachera odpalic 

Opublikowano

będzie akutalka po patchu?

nie będzie

Dali aktualizacje, sprawdzałem dzisiaj, ale nawet nie są w stanie tego ogarnąć i all działa.

Moze  wez powiec dokładnie jak to zrobic krok po kroku bo mi dalej pokazuje ze musze przez pachera odpalic

jak zaczynasz czitować.To ja bym proponował ogarnąc oryografie.A moze potem ci się uda odpalic na spokojnie.Masz instrukcje człowieku az tak cie boli przeczytać ją całą?

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...