Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsze postacie ?

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Chodzi Ci, że za każdym razem dostaniesz za 6300? Jeśli tak, to nie zadziała. Z losowania możesz dostać nawet i Sorake..

Opublikowano

­Chodzi Ci, że za każdym razem dostaniesz za 6300? Jeśli tak, to nie zadziała. Z losowania możesz dostać nawet i Sorake..

co k***a? bo nie widze

Opublikowano

Sorry ale jak tak nie w temacie, będzie mozna kupic niebieskie essencje? 

@up co do tematu z tego co widziałem gość mając all champy oprócz tayliah własnie ją dostał rerollując

U mad m8?

Opublikowano

Jak rolujesz w warsztacie 3 odłamki możesz nawet dostać tą którą już masz i odłamek po prostu się zmarnuje.Podobnie jest ze skinami z rerola dostałem skin do dravena którego nawet niemam.(tu akurat skin zostaje aż do kupienia owej postaci)

Opublikowano

Co wy pier..dzielicie, przy rerollu 3 odłamków bohatera dostajesz perm-champa którego nie masz kupionego, sam Nervarien tak robił i dostawał normalnie champy za 6300 (mając +/- kilka tańszych).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Jak rolujesz w warsztacie 3 odłamki możesz nawet dostać tą którą już masz i odłamek po prostu się zmarnuje.Podobnie jest ze skinami z rerola dostałem skin do dravena którego nawet niemam.(tu akurat skin zostaje aż do kupienia owej postaci)

Co ty pierdolisz robiłem reroll champów z 20 razy i nigdy nie otrzymałem takiego samego bohatera jakiego już miałem więc shut the f**k up jak nie wiesz o co kaman

Opublikowano

Sorry ale jak tak nie w temacie, będzie mozna kupic niebieskie essencje? 

@up co do tematu z tego co widziałem gość mając all champy oprócz tayliah własnie ją dostał rerollując

Nie tyle co kupić, co wymienić za champion shardy, które możesz kupić w sklepie za 1700 ip.

Co do tematu, rollując 3 shardy, otrzymasz taką postać, której jeszcze nie kupiłeś. Plebsu się nie słuchaj, bo piszą głupoty.

@matizal77

Prawda boli, nieprawdaż? Nic na ten temat nie wiedziałeś, ale post musiałeś wstawić i wprowadzić autora w błąd. Ledwo 18 lat skończył i zgrywa twardziela w internatach. Beka.  :v 

maybenow.png

Opublikowano

W takim razie jestem ofiarą błędu bo dostałem nocturna którego już miałem.Dzień dziecka i dobroci dla zwierząt już się skończył więc morda tam wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...