Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Elobuddy Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, dzisiaj na maila dostałem taką wiadomość 

rG746io.png

Na koncie było grane ostatnio tylko na elobuddy i jedną grę na GoS (GoS mi się nie spodobał za duże spadki fps).Skrypty jakich używałem to zazwyczaj : EvadeIC, Gank Alert, Master Mind i jakiś skrypt do championa zależy czym grałem tak więc ostrzegam was pobawić się można ale nie na majnach, ja akurat bawiłem się tylko na tym koncie a swojego majna zostawiłem w spokoju miałem szczęście ;]

Co tu by jeszcze napisać, aha jak ktoś ma crackowanego vip bola prosiłbym o podesłanie ew. tematu :D

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

rG746io.png

Na koncie było grane ostatnio tylko na elobuddy i jedną grę na GoS (GoS mi się nie spodobał za duże spadki fps).Skrypty jakich używałem to zazwyczaj : EvadeIC, Gank Alert, Master Mind i jakiś skrypt do championa zależy czym grałem tak więc ostrzegam was pobawić się można ale nie na majnach, ja akurat bawiłem się tylko na tym koncie a swojego majna zostawiłem w spokoju miałem szczęście ;]

Co tu by jeszcze napisać, aha jak ktoś ma crackowanego vip bola prosiłbym o podesłanie ew. tematu :D

Za wszystko dostaniesz bana kolego czy to bol czy L# czy tez eb.. dlatego nie rozumiem czemu zawsze sa posty jak ktos bana za eb dostanie..

Opublikowano

2xUp

To co ssie najbardziej na EB to skurwiały to dosłownie granic możliwości target selector, to jest jakis zart, manual target selection nie działa, a to chujstwo samo focusuje kompletnie randomowe cele, na bocie cały czas wali supporta, chyba ze akurat fartownie poza zasiegiem selectora sie znajdzie. J****y crap. Najsmieszniejsze jest to, że randomowe skrypty z PortAIO działają o wiele lepiej, niz najlepiej oceniane skrypty na EB.

Opublikowano

Za wszystko chyba były bany, bo dostałem perma na 5 kont ;)

Za wszystko. :>

~~~~~~~~~~~~

Jak tak bardzo cenicie sobie efektywność, to proponowałbym odejść od EloBuddy i przejść na L#, bądź BoL. (wg mnie to drugie jest gorsze od Sharpa, ale kto co woli)

Możesz jedynie sprawdzić kod ("datę") bana. Zobaczysz wtedy, czy blokada została spowodowana wykrywalnością programu, czy zgłoszeniami na używane przez Ciebie konto.

Opublikowano

No niestety, minęły czasy jak mogłeś perfidnie cisnąć na BoLu/L# na przeciwko nawet streamerowi. Może dostawałeś wtedy bany ale jedynie za zgłoszenie z dowodami.

Potem jak skrypty były coraz częściej "promowane" poprzez dramy pokroju wieszaka nitrozyniaka, selexa i innych to Riot się bardziej za cheaterów wziął. Czemu dopiero wtedy? Skrypty były bardziej spopularyzowane poprzez to. Ja sam na BoLu cisnąłem kiedyś dobre 2 lata bez bana. Dopiero po aferach bana wyłapałem. A jak już więcej banów się sypało to droższe smurfy były.

Opublikowano

rG746io.png

Za wszystko dostaniesz bana kolego czy to bol czy L# czy tez eb.. dlatego nie rozumiem czemu zawsze sa posty jak ktos bana za eb dostanie..

Pewnie po to aby udowodnić że EB jest teraz wykrywalne .. Jestem tego w pełni świadomy że za używanie wspomagaczy w grach wiąże się z banem, ale skoro wiąże się z banem to przynajmniej niech administracja EB nie ukrywa tego że ludzie coraz częściej dostają bany a oni stale zapewniają że EB jest pełni bezpiecznie.. To jest najbardziej irytujące

Ja również dostałem bana..Nigdy na tym koncie nie jechałem na evade, farmiłem prawie zawsze sam tylko w tfach orbwalking używałem, więc to jest nie możliwe żeby ktoś za same raporty wyłapał bana za coś takiego, ja tam nie wiem, zresztą mało już mnie to interesuje . Wczoraj jeszcze grałem wieczorem przed robotą, dzisiaj wracam a tu taka niespodzianka.. Już mi nawet nie szkoda tych kont ..

Opublikowano

2xUp

To co ssie najbardziej na EB to skurwiały to dosłownie granic możliwości target selector, to jest jakis zart, manual target selection nie działa, a to chujstwo samo focusuje kompletnie randomowe cele, na bocie cały czas wali supporta, chyba ze akurat fartownie poza zasiegiem selectora sie znajdzie. J****y crap. Najsmieszniejsze jest to, że randomowe skrypty z PortAIO działają o wiele lepiej, niz najlepiej oceniane skrypty na EB.

Dziwne ale mi jakoś dobrze działa od moze 2 dni? :D

Opublikowano

Za wszystko chyba były bany, bo dostałem perma na 5 kont ;)

Za wszystko. :>

~~~~~~~~~~~~

Jak tak bardzo cenicie sobie efektywność, to proponowałbym odejść od EloBuddy i przejść na L#, bądź BoL. (wg mnie to drugie jest gorsze od Sharpa, ale kto co woli)

Możesz jedynie sprawdzić kod ("datę") bana. Zobaczysz wtedy, czy blokada została spowodowana wykrywalnością programu, czy zgłoszeniami na używane przez Ciebie konto.

To raczej nie jest spowodowane reportami bo od czasu używania EB nikt nigdy nie wyzywał mnie od skrypterów a sam w sobie program jest ujnia nie dawałem rady carrować i cały czas wydawało mi się ze na tym L# było lepiej a myślałem że to ja jestem aż tak słaby ze nawet na skryptach nie umiem grać  (bez obrażania użytkowników EB) tak jak wyżej napisaliście target selector + orbwalking.

Co myślicie o GoS czemu mam takie spadki fps ? Przy max ustawieniach bez skryptów mam 220 fps a na skryptach po 20-30 i tutaj nie ma znaczenia czy max ustawienia czy low ktoś coś wie/pomoże? 

Opublikowano

co ty jeszcze chcesz wiedzieć? wszystkie programy trzecie są wykrywalne i tyle, nie ma co drążyć tego tematu.

edit: jesli chodzi o spadki fps, to wyłącz drawing.Zainstaluj sobie jakiś game booster, pewnie masz słabego pc i dlatego masz spadki.

Opublikowano

2xUp

Dziwne ale mi jakoś dobrze działa od moze 2 dni? :D

Masz dwie gierki free na sharpie dziennie, odpal sobie jakis skrypty na którym grasz na PortAIO i zobaczysz różnice. Niebo a ziemia.

Opublikowano

co ty jeszcze chcesz wiedzieć? wszystkie programy trzecie są wykrywalne i tyle, nie ma co drążyć tego tematu.

edit: jesli chodzi o spadki fps, to wyłącz drawing.Zainstaluj sobie jakiś game booster, pewnie masz słabego pc i dlatego masz spadki.

"Co myślicie o GoS czemu mam takie spadki fps ? Przy max ustawieniach bez skryptów mam 220 fps a na skryptach po 20-30 i tutaj nie ma znaczenia czy max ustawienia czy low ktoś coś wie/pomoże? "

"Słabego kompa"  Ziomek mam 220 fps na max ustawieniach bez skrpytów naucz się czytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...