Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - co to jest?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Obejrzalem film agisa kappa i mowil cos o rp czyli roleplaying jak mniemam, mowil cos tam ze to bylo w sampie na najwiekszym serverze, ale w komentach pisza ze to mta. Tak wiec dla tych co nie zrozumieli, co to jest MTA i jaki jest najwiekszy polski server roleplaying i na czym on glownie polega.

Opublikowano

MTA jest to program, który podobnie jak SAMP umożliwia grę online w San Andreas. Serwery RP polegają na odgrywaniu normalnego życia (chodzenie do pracy itd.). Największy serwer RP na MTA to chyba PYLife, ale tego pewien nie jestem.

Opublikowano

MTA jest to program, który podobnie jak SAMP umożliwia grę online w San Andreas. Serwery RP polegają na odgrywaniu normalnego życia (chodzenie do pracy itd.). Największy serwer RP na MTA to chyba PYLife, ale tego pewien nie jestem.

Tak, największym serwerem RP na MTA jest Play Your Life. Tryb RP głównie polega na odgrywaniu prawdziwego życia w grze. Mam tu na myśli - chodzenie do pracy, kupowanie pojazdów za zarobione pieniądze, tuningowanie pojazdów, wspólne odgrywanie RP wraz z frakcjami (czyli wypadki, pościgi, pożary itp). Jeśli szukasz godnego polecenia serwera, na którym dużo się dzieje to polecam w/w PYlife.

Opublikowano

Tak, największym serwerem RP na MTA jest Play Your Life. Tryb RP głównie polega na odgrywaniu prawdziwego życia w grze. Mam tu na myśli - chodzenie do pracy, kupowanie pojazdów za zarobione pieniądze, tuningowanie pojazdów, wspólne odgrywanie RP wraz z frakcjami (czyli wypadki, pościgi, pożary itp). Jeśli szukasz godnego polecenia serwera, na którym dużo się dzieje to polecam w/w PYlife.
Play Your Life jest serwerem RPG, nie RP, a te pojęcia znacznie się różnią. Jeżeli chodzi o największy polski serwer RP (z wysokim poziomem rozgrywki), to jest nim .devGaming. Wczoraj został pobity rekord graczy (około 450).
Opublikowano

Role Playing - Granie ról/ odgrywanie ( wczuwanie się w postać, kreowanie postaci polega na wcieleniu się w nią) - największym serwerem na MTA jest .devGaming.

Role Play Gaming - Gra z podziałem na role  np. praca w zawodach, i tym podobne) - największym serwerem na MTA jest PYlife

Czyli masz do wyboru, który tryb Ci bardziej odpowiada.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o największy polski serwer RP (z wysokim poziomem rozgrywki), to jest nim .devGaming. 

xD tyle co mam do napisania

3adb6317fc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o największy polski serwer RP (z wysokim poziomem rozgrywki), to jest nim .devGaming.

xD tyle co mam do napisania
Duzo sie napisales

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...