Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Esantis.pl

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i na c**j się ośmieszacie?

Kolejny syf bez nowości, do kosza z tym.

Pliki gotowiec.

Nie za bardzo rozumiem twoją wypowiedź. Wszystkie serwery są praktycznie takie same, ponieważ każdy zaczepia inspiracji w jakimś serwerze i coś z niego bierze. 

Zanim napiszesz, że się ośmieszamy to wejdź na serwer, zobacz jaka tam panuje atmosfera, a potem mów :)

Na co mamy wrzucić tutaj 1000 nowości ? Żebyście potem narzekali, że serwer jest pobugowany ? On ma stać stabilnie i dawać radość z gry na nim, a nie syfić nie potrzebnymi nowościami. Pozdrawiam Najdal

Opublikowano

Dungi w pt - pogratulować. Niestety nie zostałem niczym zaciekawiony, lecz życzę powodzenia. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Był już taki serwer i wydaje mi się że nazywał się castios.. więc nie polecam 

Tak był, został on odkupiony jest prowadzony przez nowych właścicieli. Dopracowaliśmy go, ponieważ miał w sobie to coś, co skłoniło nas do odkupna serwera i wypuszczenia go na nowo.

Opublikowano

Sama prezentacja jest ładna. Tylko, że sam w sobie, jest taki sam jak większość serwerów w tym dziale, czyli nudny.

Nic nowego, a pliki z gotowca. No, ale zobaczymy może serwer wam wypali. Zobaczymy na starcie, czy dobrze te pliki odbugowałeś.

Macie wykupioną reklamę? Mam na myśli większą niż 600 subskrypcji i 300 wyświetleń,

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Tak był, został on odkupiony jest prowadzony przez nowych właścicieli. Dopracowaliśmy go, ponieważ miał w sobie to coś, co skłoniło nas do odkupna serwera i wypuszczenia go na nowo.

Tylko nie widze nic nowego ani nic zmienionego od czasu tam tego castiosa więc.. wypuszczanie 100 razy tego samego na pewno wam nie wypali co z tego że inna administracja? 

a tak ogólnie to jak już odkupiliście pliki to wypadałoby chociaż sety pozmieniać i kostiumy czy coś w tym stylu a nie zostawić tak jak było i wystartować z myślą " a zarobie na nowe spodenki " 

Opublikowano

Sama prezentacja jest ładna. Tylko, że sam w sobie, jest taki sam jak większość serwerów w tym dziale, czyli nudny.

Nic nowego, a pliki z gotowca. No, ale zobaczymy może serwer wam wypali.

Macie wykupioną reklamę? Mam na myśli większą niż 600 subskrypcji i 300 wyświetleń,

Tak dogadujemy się z You Tuberami już po woli. Posiadamy wielką reklamę Fan Page, Sms'y oraz na You Tube nie zabraknie filmików :) Ale kampania reklamowa rozpocznie się dopiero 23 Maja :)

Tym czasem zapraszamy na konkurs na smocze monety na naszego Fan Page !

Link: https://web.facebook.com/Esantispl-1723543804594350/

Konkurs na przedstartowe SM !
Aby wziąć udział w konkursie należy:
1. Polubić FanPage.
2. Napisać posta " Esantis - Zagram ! "
3. Polubić Posta
4. Udostępnić ten post!
*HOT* Jeżeli chcesz zwiększyć swoje szanse na wygraną napisz posta pod prezentacją:
Po prostu daj opinie i podeslij link w komentarzu.
DO WYGRANIA:
1. Miejsce: 50 PLN SMS
2. Miejsce: 40 PLN SMS
3. Miejsce: 30 PLN SMS
4. Miejsce: 20 PLN SMS
5. Miejsce: 10 PLN SMS
Wyniki odbędą się 2016-05-26 w godzinach wieczornych!
Powodzenia!
Opublikowano

HEHEHEEH. Cześć Nukey, cześć Crime, czy wy jakoś zakazu jakiegoś nie mieliście? Tak tylko przypominam co było w ostatniej prezentacji tego samego serwera. :)

<PpG5h.png

PpJR1.png

xD

Opublikowano

HEHEHEEH. Cześć Nukey, cześć Crime. Do kosza to coś... Tak przypominam co było w ostatniej prezentacji tego samego serwera. :) 

PpG5h.png

PpJR1.png

Witaj kolego. Nie ma w teamie Nukeya i Crime :) Więc proszę się wypowiadać na temat serwera, a nie temat tych o to osób.

Tylko nie widze nic nowego ani nic zmienionego od czasu tam tego castiosa więc.. wypuszczanie 100 razy tego samego na pewno wam nie wypali co z tego że inna administracja? 

a tak ogólnie to jak już odkupiliście pliki to wypadałoby chociaż sety pozmieniać i kostiumy czy coś w tym stylu a nie zostawić tak jak było i wystartować z myślą " a zarobie na nowe spodenki " 

Poprawiliśmy pliki względem błędów, planujemy także duże aktualizację, na pewno jak wejdziesz do nas na serwer, zauważysz, że administracja się stara, oraz nie za braknie eventów, update :) 

Kolejny syf od Crime i Nukeya? Do kosza z tym od razu.

Zreszta co ja tu pisac bede.. https://www.youtube.com/watch?v=P2D0H1m_pD0

Nie ma Crime i Nukeya.

Do kosza to możesz sam się wrzucić :)

Opublikowano

Czysty gotowiec. Nic nie zmienione. Jak nie ma Crime i Nukeya to nagle inne ss są w prezce ? xD Prosze was. A co z waszą Nykerią, pliki przecież też kupiliscie a prezka w koszu jest. Jak dla mnie już startu na mpc nie macie ;)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

­No więc tak...

v5IwksJ.png

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

O k***a z prezki człowiek dowiaduje się tylko że

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

I tyle nic więcej aa zapomniał bym dowiadujemy się z prezki ze to kolejna próba ojebania graczy :D

Nicki nukey,crime mówią same za siebie :D

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja, kolejny gotowiec i to w dodatku najlepszej administracji Crime i nukey, myślą że usuną sreeny gdzie były ich nicki i nikt się nie skapnie xDD Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Czysty gotowiec. Nic nie zmienione. Jak nie ma Crime i Nukeya to nagle inne ss są w prezce ? xD Prosze was. A co z waszą Nykerią, pliki przecież też kupiliscie a prezka w koszu jest. Jak dla mnie już startu na mpc nie macie ;)

Nie ma Nukeya i Crime. Jest to potwierdzone info, prezentacja przecież miała zakaz, musiałem przekonać administrację mpcforum, że ich nie ma. I tak jest. Więc już proszę nie pisać na ich temat. 

Co się tu wyprawia nagle z prezentacji znikło parę ss i na nowo wrzucona wtf :D

Prezentacja znikneła, ponieważ administracja mpc myślała, że u nas w team jest Crime i Nukey. Po wyjaśnieniu sprawy przywróciliśmy prezentację bez tych ss'ów.

Bez inwestowania w wielką reklamę u dobrych yt ten serwer padnie na starcie , a co do serwera to nic nowego są lepsze easy z pewniejszą administracją 

Reklama na pewno będzie intensywna i nie tylko na youtube. Jest to easy z dobrym klimatem, super się na nim gra wpadnij, a zobaczysz :)

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

I tyle nic więcej aa zapomniał bym dowiadujemy się z prezki ze to kolejna próba ojebania graczy :D

Wyjaśniłem tą sprawę, proszę nie używać już więcej tych nicków. 

Szkoda strzępić ryja, kolejny gotowiec i to w dodatku najlepszej administracji Crime i nukey, myślą że usuną sreeny gdzie były ich nicki i nikt się nie skapnie xDD Nie polecam. 

Ehh, nie ma ich w administracji. 

Zapraszamy do konkursu na smocze monety na naszym facebooku !

Opublikowano

Nie ma Nukeya i Crime. Jest to potwierdzone info, prezentacja przecież miała zakaz, musiałem przekonać administrację mpcforum, że ich nie ma. I tak jest. Więc już proszę nie pisać na ich temat. 

Co się tu wyprawia nagle z prezentacji znikło parę ss i na nowo wrzucona wtf :D

Prezentacja znikneła, ponieważ administracja mpc myślała, że u nas w team jest Crime i Nukey. Po wyjaśnieniu sprawy przywróciliśmy prezentację bez tych ss'ów.

Bez inwestowania w wielką reklamę u dobrych yt ten serwer padnie na starcie , a co do serwera to nic nowego są lepsze easy z pewniejszą administracją 

Reklama na pewno będzie intensywna i nie tylko na youtube. Jest to easy z dobrym klimatem, super się na nim gra wpadnij, a zobaczysz :)

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

Wyjaśniłem tą sprawę, proszę nie używać już więcej tych nicków. 

Ehh, nie ma ich w administracji. 

Zapraszamy do konkursu na smocze monety na naszym facebooku !

Kilka dni temu była prezentacja tego serwera tyle że troszkę fail bo na screenach były widać nicki nukey, i nagle po tych kilku dniach ten sam serwer stawia inna administracja ? Załóżmy że nie ma tych debili w teamie, ale za to wy jako nowa administracja stawiacie kotleta nad którym nawet nic nie zrobiliście..bo wątpię że w kilka dni prowadziliście jakieś innowacje, poza tym po prezentacji nic nie widać.

xD 

Opublikowano

Niektorzy na tym forum są ograniczeni umysłowo

Rozumiecie k***a że te typy kupiły CASIOTSA RAZEM Z PREZENTACJA I ON JĄ WRZUCIŁ ODRAZU?

ja p******e leczcie sie ameby umyslowe.

powodzenia nie znam nie wypowiadam się.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Niektorzy na tym forum są ograniczeni umysłowo

Rozumiecie k***a że te typy kupiły CASIOTSA RAZEM Z PREZENTACJA I ON JĄ WRZUCIŁ ODRAZU?

ja p******e leczcie sie ameby umyslowe.

powodzenia nie znam nie wypowiadam się.

Jak napisze, że kupiłem antarisa i jutro start to też mi uwierzysz?  Tylko idiota kupuje takie pliki i na nich chce cokolwiek osiągnąć, dlatego sprawa jest podejrzana w c**j =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...