Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Walmor

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

metin1.png

metin2.png

metin3.png

metin4.png

metin5.png

metin6.png

metin7.png

metin8.png

metin9.png

metin10.png

metin11.png

metin12.png

metin13.png

metin14.png

metin15.png

metin16.png

metin17.png

metin18.png

metin19.png

metin20.png

metin21.png

avek.png          sygna.png

walmoravek.png          sygna2.gif

ZAPRASZAMY na otwartą betę która aktualnie trwa.

Weryfikacja:

weryfikacja1.jpg

weryfikacja2.jpg

WKO8OY2.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja czekam mam nadzieję, że wypali i w końcu będzie dobry easy że tak powiem

Opublikowano

Zaje**** ładna prezka, wszytko co chciałem się dowiedziałem. Tylko boli ostatnia zbroja do expa[*]. Może ją zmienicie ? 
Jest kilka ulepek? Czy np zawsze perly lub coś innego? Wbicie maxa, grając po 2-3h dziennie da rade w 4-5 dni? Jakie bonusy daja bronie/zbroje exp/pvp :)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Wam się nie nudzą te serwery? następny gdzie max 200, w cholerę setów do robienia, chodzi o biżuterię. Po co tego tyle?

Zbrojki = przekolorowane stalki? Poważnie?

Nic tu ciekawego nie ma.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

co się stało z poprzednią prezentacją? czy to rework? :D

Nie, start serwera został przełożony a poprzednią prezke mod usunął ze względu na czas.

WKO8OY2.png

Opublikowano

• Widzę ładnie zapowiadający się serwer wszystko na swoim miejscu aby tak dalej się dobrze układało na pewno zawitam.

1> Ładna grafika + pod interfejsy 

2> Wszystko dobrze i ładnie posortowane

3> Dopasowana biżuteria , + Sety 

4> Dość ciekawa nazwa serwera <3 Polecam z całego serduszka.

Opublikowano

Mega Spoko Zagram na 100% i polecam administracje

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Bonus % na drop w 6/7 wpływa na lot sztabek? Bo na becie jak wyszedłem z m1 to już wgl mi one nie leciały ^^

Planujecie jakaś reklamę? Nie koniecznie i gównojutuberów.

Opublikowano

Fajnie się zapowiada szkoda tylko że dopiero w piątek start, w ten weekend było luzu trochę a tak to pewnie sporo konkurencji bedzie no ale cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Bonus % na drop w 6/7 wpływa na lot sztabek? Bo na becie jak wyszedłem z m1 to już wgl mi one nie leciały ^^

Planujecie jakaś reklamę? Nie koniecznie i gównojutuberów.

Tak będzie reklama, na lot sztabek wpływ ma rękawica. Ale obecnie jest on wyłączone działy tylko w m1.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Można wejść na beta testy czy jest ta opcja zamknięta,gdyż gdy chce się zalogować wyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem.

Opublikowano

Można wejść na beta testy czy jest ta opcja zamknięta,gdyż gdy chce się zalogować wyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem.

Beta jest otwarta spatchuj klienta.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Beta jest otwarta spatchuj klienta.

Poprawcie tego patchera gdyż strasznie długo sprawdza i pobiera pliki.

I w dodatku zacina się co jakiś czas.

Dodajcie może jakiś pasek prędkości pobierania plików oraz ile % zostało to zaaktualizowania całego clienta, gdyż nie wiadomo ile zostało jeszcze.

@Edit zawiesiło się na pobieranie pliku pack /mapy2.epk stoi tak już na tym z 5min a na pasku nie widać aby coś pobierało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...