Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz chociaż te bitcoiny?

Czy opłaca się tutaj kupić skiny za BTC czy może coś lepszego?

Chodzi Ci o to, czy kupować skiny, czy coś innego? Bo niezbyt rozumiem sens wypowiedzi. Jedni kupują skiny SMS'em, bo mają jakieś środki na komórce, inni PSC, bo ukradli hajs rodzicom, jeszcze inni płacą bitcoinami, bo akurat udało im się sprzedać kilka sztuk broni w darknecie (no ew. sobie wykopali te btc'ki).

tenor.gif

Opublikowano

Kto normalny kopie btc? Bez specjalistycznego sprzętu nie ma co się zabierać...

Wracając do tematu, często bardziej opłaca się kupić coś za btc, bo jako kryptowaluta nie są opodatkowane.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Chodzi o to że posiadam bitcoiny i chcę ja na coś wymienić dlatego się pytam o ile bardziej opłaca się kupić przez BTC niż np za psc

cover.png?dl=0

Opublikowano

­

Wracając do tematu, często bardziej opłaca się kupić coś za btc, bo jako kryptowaluta nie są opodatkowane.

"Specjalistycznego sprzętu" - prawie zszedłem z tego świata po tym stwierdzeniu !

@@Topic

Jeżeli masz jakieś BTC ( używasz spamerskich reklam do zarabiania BTC ) to ładuj sobie tym steam. Z tego co słyszałem, to ma być, albo jest już możliwość kupowania gier/przedmiotów za BTC.

Pozdrówki :)

Opublikowano

­

"Specjalistycznego sprzętu" - prawie zszedłem z tego świata po tym stwierdzeniu !

@@Topic

Jeżeli masz jakieś BTC ( używasz spamerskich reklam do zarabiania BTC ) to ładuj sobie tym steam. Z tego co słyszałem, to ma być, albo jest już możliwość kupowania gier/przedmiotów za BTC.

Pozdrówki :)

SKc2lKh.png

Bitcoinami można już płacić.

@topic 

Polecam https://bitskins.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...