Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AntyProxyTM - plugin blokujacy wchodzenie na proxy/vpn

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7564214634166981262404.png

6654914634169891262404.png

Witam, ostatnio ktoś mnie prosił o napisanie takiego pluginu, więc proszę. 

Efekt niecałych 5 minut :)

Opis:

-> Plugin który nie wpuszcza gracza na serwer, jeżeli używa vpn/proxy.

-> Dla programistów, niektórzy napiszą dlaczego to nie jest json zrobione, powód jest taki, że mi sie nie chciało :)

Spigotmc: https://www.spigotmc.org/resources/antyproxytm.23332/

Nie daje scanu, bo plugin jest na spigotmc :)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super plugin Multi!

Na pewno użyję na moim serwerze!

Opublikowano

Super plugin Multi!

Na pewno użyję na moim serwerze!

Nie znizaj sie do poziomu multiego./

­

Wiktorio, już nawet szkoda mi słów, żeby na twoje komentarze odpisywać, jesteś zwyczajnym idio*ą który mnie nawet nie zna a ocenia :*

Piszcie propozycje co dodać :)

Opublikowano

Dziękować :)

Myślałem, że tylko ja nazywam główną klasę Main i zrobię package zaczynający się na me xD

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Dziękować :)

Myślałem, że tylko ja nazywam główną klasę Main i zrobię package zaczynający się na me xD

To jednak sam nie jesteś :)

Opublikowano

A ty jeszcze nie skończyłeś się ośmieszać na tych internetach? ...

@AntyWarn

super plugin!!!1 1111 uzyje na serwie! a i dodaj blokowanie Tora!

Opublikowano

A ty jeszcze nie skończyłeś się ośmieszać na tych internetach? ...

@AntyWarn

super plugin!!!1 1111 uzyje na serwie! a i dodaj blokowanie Tora!

@1361622928-U485574.pngntsw2

Mój drogi :* Ty sie ośmieszasz w internetach :)

Pozdrawiam idio**, który tylko pisać na kogoś potrafi. Bo tylko to Ci w zyciu pozostało, nic więcej nie osiągniesz :)

Przykre ? Ale taka prawda.

Udając kozaka w necie, dalej nie będziesz miał przyjaciół z reala i dalej będziesz siedział non stop tylko na kompie i nic innego nie robił :)

Opublikowano

Plugin całkiem spoko, zabezpiecza VPN/PROXY ale też tymczasem blokuje normalnych graczy. Polecam ci dodać listę(pod komendą), do której będą dodawani gracze(komendą xD), którzy mają problem z wejściem na serwer. 

Opublikowano

Wspanialy plugin jak i jego tworca, po jego wlaczeniu sprawnie zablokowal atak botow i moglem smialo powiedziec do osoby botujacej c**j Ci w d*pe

@1361622928-U485574.pngDevEverest

Dzięki :D Polecam sie na przyszłość :)

Plugin całkiem spoko, zabezpiecza VPN/PROXY ale też tymczasem blokuje normalnych graczy. Polecam ci dodać listę(pod komendą), do której będą dodawani gracze(komendą xD), którzy mają problem z wejściem na serwer. 

@1361622928-U485574.png.D3verSon.

Lista będzie do soboty :) Bo teraz Będe serwer otwierać i musze wszystkie pliki skończyć .

Opublikowano

Brzydka grafika Multi, nie postarałeś sie, ale plugin spoko używam na 4Crafters!

Opublikowano

@TheMajster

catch (Exception e) { e.printStackTrace(); }

return 1;

Trochę źle zrobione. Pomyśl sobie, że strona dostanie ddosa, a właściciel serwera, typowy 'kto napisze mi skrypt na xxx' będzie zaraz pisał co to są za błędy w konsoli.

Poza tym, proxy i vpna może wykrywa... ale tylko te (darmowe?) w internecie. Mojego OpenVPN'a nie wykrywa.

Nie wiem też o co Ci chodzi z JSON'em, bo ta strona zwraca tylko coś takiego:

host skrót kraju kraj undefined(?) ISP dostawcy neta 0 lub 1 w zależności czy jest proxy/vpn

~Plugin oprócz tego, co napisałem wyżej jest ok... moim zdaniem wielu hakerów bonzo używa proxy, które są już wykryte.

#Edit

1. Mógłbyś zrobić też jakieś cache... bo sprawdzanie co każde połączenie nawet jeśli asynchronicznie, to nie ma sensu. Marnowanie transferu.

2. Już rozumiem, api z &showtype=4 jest w JSON'ie.

Opublikowano

@TheMajster

catch (Exception e) { e.printStackTrace(); }

return 1;

Trochę źle zrobione. Pomyśl sobie, że strona dostanie ddosa, a właściciel serwera, typowy 'kto napisze mi skrypt na xxx' będzie zaraz pisał co to są za błędy w konsoli.

Poza tym, proxy i vpna może wykrywa... ale tylko te (darmowe?) w internecie. Mojego OpenVPN'a nie wykrywa.

Nie wiem też o co Ci chodzi z JSON'em, bo ta strona zwraca tylko coś takiego:

host skrót kraju kraj undefined(?) ISP dostawcy neta 0 lub 1 w zależności czy jest proxy/vpn

~Plugin oprócz tego, co napisałem wyżej jest ok... moim zdaniem wielu hakerów bonzo używa proxy, które są już wykryte.

#Edit

1. Mógłbyś zrobić też jakieś cache... bo sprawdzanie co każde połączenie nawet jeśli asynchronicznie, to nie ma sensu. Marnowanie transferu.

2. Już rozumiem, api z &showtype=4 jest w JSON'ie.

Jak by jedną strone wywalili, to jest 2 :)

Opublikowano

RIP serwer jeśli zacznie wchodzić 500 osób, i te 500 połączeń ze stroną zaczną się wykonywać w głównym wątku serwera >.<

Dropgi kolego To jest Asynchronicznie :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...