Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem zz areną, ocena decku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie moge se poradzic na arenie co chwile przgrywam albo wyciągam max 3-4 wygrane złożyłem dziś taki deck na arenie i jak widać 1-3 , czy ten deck mój był słaby czy nie umiem grac moze albo zle dobrałem te karty zobaczcie http://www.heartharena.com/arena-run/019j24   

Dodam jeszcze że przy wyborze kieruje sie programem oceniającym karty i patrze tez jakis stworów potrzebuje za ile many wiec chyba tak zle nie dobieram tych kart...

Opublikowano

Za mało early i w 75% słabe karty na 3 ture. Ogólnie ten deck był dość kiepski, tego się nie da ukryć.

Nie powiedziałbym, że to słaby deck, bywały gorsze. 

Miałeś sporą ilość removalu, karty na 3 turę też nie najgorsze, obstawiałbym, że zawiniły twoje umiejętności, pooglądaj streamerów, którzy grają areny, polecam Krippa lub Trumpa, a z polskich to Mkrr3 lub BlackFireIce i cały czas graj i będzie lepiej :D A może po prostu miałeś zły dzień.

Opublikowano

Za mało early i w 75% słabe karty na 3 ture. Ogólnie ten deck był dość kiepski, tego się nie da ukryć.

Nie powiedziałbym, że to słaby deck, bywały gorsze. 

Miałeś sporą ilość removalu, karty na 3 turę też nie najgorsze, obstawiałbym, że zawiniły twoje umiejętności, pooglądaj streamerów, którzy grają areny, polecam Krippa lub Trumpa, a z polskich to Mkrr3 lub BlackFireIce i cały czas graj i będzie lepiej :D A może po prostu miałeś zły dzień.

To ja mam chyba zawsze zły dzień bo nie wygrałem nigdy wiecej niz 4-3, Oglądam mkkr3 i kamruza. 

Opublikowano

O właśnie kamruz też spoko gra, dużo graj po prostu, z czasem i umiejętności się pokażą, a co do aren to zawsze próbuj mieć ok. 10 early dropów za 1 i 2, a reszta to już sytuacyjnie, podczas wyboru karty, zastanów się czy będzie ci pomocna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...