Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hostigu

Quider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostingu server vps pod moją ekipe :)  moja ekipa ma 30 typa więc chiałbym tani host

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

@Quider

Tworzenie serwera dla 30 osób trochę mija się z celem ponieważ raczej nie zainwestujesz w dobrą maszynę na renomowanym hostingu który specjalizuje się w ochronie serwerów TeamSpeak3. Dlatego lepszym rozwiązaniem dla ciebie będzie kanał VIP na jednym z topowych polskich serwerów. Jeśli jesteś zainteresowany pisz pw bądź gg: 54439756

Opublikowano

Również Ci polecam zakupić slotówkę na taką ilość osób.

• Gametris.com

Posiadają serwery w OVH GAME z dobrym anty ddosem, od niedawna dodali do swojej oferty łączenia Query.

• Net-speak.pl

Hosting z Hosteam, czasem długo się oczekuje na odpowiedź supportu bądź aktualizacji serwera jak wyjdzie crasher ale tanio jest oraz niskie pingi.

Opublikowano

Ja osobiście polecam multigaming :)

Przy zakupie pay safe cardem jeżeli byś brał to nie masz prowizji a na net-speak'u 14 lub 15 % jak sie nie myle :D

Opublikowano

Również Ci polecam zakupić slotówkę na taką ilość osób.

• Gametris.com

Posiadają serwery w OVH GAME z dobrym anty ddosem, od niedawna dodali do swojej oferty łączenia Query.

• Net-speak.pl

Hosting z Hosteam, czasem długo się oczekuje na odpowiedź supportu bądź aktualizacji serwera jak wyjdzie crasher ale tanio jest oraz niskie pingi.

Nie zgodzę się, odpowiadają praktycznie natychmiast i tak samo szybko aktualizują serwery, prosty przykład to wczoraj gdy pokazał się nowy exploit to od razu był update serwerów.

Ciężko porównywać cenę (gdy mowa o groszach) serwera w ovh do serwera w polskiej lokalizacji tym bardziej że ochrona ovh ma wiele do życzenia. Dodatkowo jak dobrze poszukasz (google) to znajdziesz kody rabatowe na slotówki w net-speak.

Jak nie chcesz mieć problemów z ddos-ami bierz net-speak.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

MicroVps.pl / LvlUp.pl <--- Nie polecam, dostaniecie DDoS i po vps ;vv

Po pierwsze primo lvlup.pro a nie .pl

Po drugie primo jak masz vps openvz to co się dziwisz skoro to ma słabą ochronę anty-ddos(albo w ogóle jej nie ma)

Po trzecie primo masz ofertę VPS KVM PRO - ochrona GAME anty-ddos od ovh.

Opublikowano

Blazingfasto.io, Hosteam, bierz net-speak -> platnosci psc, slotowki, mbot, dobry support. Ochrona dobra. Polecam zarowno blazingfast.io, jak i Net-speak (Hosteam)

@KrakerSS Mialem tam kiedys vps'a, oraz ts'a na sloty, padal zarowno vps jak i slotowka, support ma b. malo wiedze, NIE POLECAM.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...