Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać na start?

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem początkowy będę zaczynać pierwszy raz i szukam postaci którą będzie mi się przyjemnie grało. 

Najlepiej aby posługiwała się daggerami ( sztyletami ) bądź mieczami. Tank to ma nie być tylko lajtowa postać którą dam sobie wszędzie rade. 

#I jaki serwer wybrać i czy dużo gra polaków?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

jeżeli chodzi o postać ze sztyletami a w sumie to sztyletem  jest tylko Assasin jest to postać opierająca się na combach i raczej nie polecał bym jej początkującemu graczowi jeżeli chodzi o walkę mieczem jest Blade Dancer i Blade Master  z czego Blade Master odpada bo jest tankiem Blade Dancer to dps jest tylko jedna wada rasa która posiada te klasę to Lyn który nie każdemu może przypaść do gustu :) 

Jeżeli chodzi o serwer polecam Windrest jest to najbardziej aktywny serwer i chyba z największą populacja polaków :)

Opublikowano

jeżeli chodzi o postać ze sztyletami a w sumie to sztyletem  jest tylko Assasin jest to postać opierająca się na combach i raczej nie polecał bym jej początkującemu graczowi jeżeli chodzi o walkę mieczem jest Blade Dancer i Blade Master  z czego Blade Master odpada bo jest tankiem Blade Dancer to dps jest tylko jedna wada rasa która posiada te klasę to Lyn który nie każdemu może przypaść do gustu :)

Jeżeli chodzi o serwer polecam Windrest jest to najbardziej aktywny serwer i chyba z największą populacja polaków :)

To powiedz mi czym mógłbym zagrać na start?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Assassin jest bardzo dobrą klasą dla początkujących. Expisz prawie nie tracąc hp. Ma od groma stunów, różnych tricków, perm stealth, doskoków, teleportów, a combo F + PPM czyni go jednym z najlepszych dps. Robienie mushin tower sinem, polegało tylko na przedłużaniu stealth w nieskończoność. Jest to też najlepszy wybór dla grających solo.

Opublikowano

Jak grałem assasinem to expiło mi się łatwiej w porównaniu do innych osób, z którymi grałem. Assasin wydaje się być dobry ze względu na możliwośc praktycznie ciągłego chowania się i eliminowania mobka po mobku.

Opublikowano

Ja bardzo polecam Summonera, jest dosyć łatwy a daje mnóstwo przyjemności, szczególnie na PVP. Pozatym dzięki kotkowi większość miejs bez żadnego problemu utankujesz samodzielnie :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bardzo polecam Summonera, jest dosyć łatwy a daje mnóstwo przyjemności, szczególnie na PVP. Pozatym dzięki kotkowi większość miejs bez żadnego problemu utankujesz samodzielnie :P

Płoń w piekle zmoro nieczysta, "daje mnóstwo przyjemności, szczególnie na PVP." LUBISZ DRĘCZYĆ LUDZI JAK WIDAĆ.

Co do tematu to na początek bierz Assassina lub Blade Dancera, ja sam od nowa zacznę grać i biorę Soul Fightera, którego wyczekiwałem od początku wejścia na KR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...