Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Konta

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerzuciłem się z wot'a na AW i zastanawiam się czy dostanę coś za konto, które mi zostało w tej przykrej grze. :)

Premki:

Valentine II
Matilda IV
T34
Matilda BP
Type 64

Około 4400 golda.

Konto po resecie ok. 400 bitew, 58% wygranych, 2000 wn8.

Expiona jedna linia do E50, Panther'a skończona do trzeba tylko wyexpić 8 tier. :)

Wyciągnę z 100-200 zł za to konto? :)
Opublikowano

Przenosić się z WoT'a na AW? Żeby skomentować tak idiotyczną decyzję musiałbym użyć sporej ilości wulgaryzmów, a mi nie wypada.

Nie sprzedawaj konta bo i tak wrócisz.

1x słaba 8t, 1x sensowna 6t, brak Xt. Na 100zł bym nie liczył, bo się przeliczysz. 

Opublikowano

Przenosić się z WoT'a na AW? Żeby skomentować tak idiotyczną decyzję musiałbym użyć sporej ilości wulgaryzmów, a mi nie wypada.

Nie sprzedawaj konta bo i tak wrócisz.

1x słaba 8t, 1x sensowna 6t, brak Xt. Na 100zł bym nie liczył, bo się przeliczysz. 

Gram już 2 miesiąc i decyzji nie żałuję. :) Na początku też byłem negatywnie nastawiony, teraz uważam, że gra ma bardzo duży potencjał. :)

@topic

Dzięki za szybką odpowiedź, może ktoś jeszcze się wypowie? :) Jak nie to pewnie wystawię za minimalną cenę w 1 poście. :)

Opublikowano

Może ktoś się skusi na to konto dużo do stracenia nie ma, jeśli zaczynał by od nowa to na przelicznik jeśli od nowa by chciał zacząć prawie a miał plan na kupno jakiegokolwiek premium czołgu, to by pod tym względem ktoś kupił to tylko w teori a w praktyce to loteria, konto może być warte 50 zł a może i 100 zł, zależne od szczęścia twojego oraz od chęci kupującego.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...