Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Erionis.PL

Falkao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapki, ulepki, rybak i przerwarzanie czegos u kogos , Arianea pelna para, nawet nie widac, zeby byla bardzo przerobiona. Czyzby czekalo nas zalanie serwerami zbudowanymi na jej bazie? ;)

Opublikowano

Prezentacja nawet ładna, ale ten zielony, tyle zielonego... 

Dobre to rozwiązanie z biologiem. Bardzo to ułatwia grę. Wystarczy raz oddać i mieć problem z głowy.

Pety mi się nie podobają, wierzchowce ujdą. 

Jakiś kostium / fryzura (bez bonusów) na dobry start? 

Możliwe, że przez ten zielony nie znalazłem, max level? W ile można go wbić +/-, jakie raty na yang?

Opublikowano

Prezentacja nawet ładna, ale ten zielony, tyle zielonego... 

Dobre to rozwiązanie z biologiem. Bardzo to ułatwia grę. Wystarczy raz oddać i mieć problem z głowy.

Pety mi się nie podobają, wierzchowce ujdą. 

Jakiś kostium / fryzura (bez bonusów) na dobry start? 

Możliwe, że przez ten zielony nie znalazłem, max level? W ile można go wbić +/-, jakie raty na yang?

Serwer będzie narazie w wersji Beta, Wszystko idzie zmienić.

Max lvl 200, nie idzie ocenić nic bez wiedzy o graczu.

Na temat Yang, nie leci tych monet dużo nie chcieliśmy by waluta stało się coś z ulepszaczy. Początkowe lvl 1/50 Kilka kk

Opublikowano

Mam deja vu... znowu... 

Arianea jak kopiuj wklej... Ciekaw jestem czy to pseudo rework pod inna nazwą czy nowy projekt ( bo fb arianei przejęły jakieś gimby z yt i zaczęły tam robić jakieś reklamy i dziadostwo ;p ) ... Już po samych ulepach / systemach ci którzy na arii grali mogą zauważyć "brak różnic " ;p 

Tak prawdę mówiąc mam mieszanie uczucia :D Momentami jak przeglądałem prezkę to parskałem ze śmiechu ;p Ale z drugiej strony jeśli to będzie "czysta" arianea , z poprawionymi błędami z pierwowzoru i bez tych tłuków co próbowały ostatnio robić rework , po prostu serwer na oryginalnych plikach arii które ktoś tam sobie zayebał - czemu nie... ;p Zobaczymy :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Szczerze to nie polecam, serwery na gotowcach zawsze kończą tak samo, a mianowicie padają

Nie skomentujemy twojej wypowiedzi inaczej niż denne słowa.

Definicja Gotowiec jest Panu obca.

Client ukaże się w nocy .

Opublikowano

Szczerze to nie polecam, serwery na gotowcach zawsze kończą tak samo, a mianowicie padają

Nie skomentujemy twojej wypowiedzi inaczej niż denne słowa.

Definicja Gotowiec jest Panu obca.

Client ukaże się w nocy .

To jak inaczej nazwiesz serwer, który używa plików innego serwera? Tak czy inaczej powodzenia wam życzę choć tak jak pisałem inaczej tego nie widzę. 

PS: Jak u was z reklamą?

Opublikowano

Arianea  :yay:

Zmieńcie button w grafice, bo tak trochę slaby jest  :v

A gdzie jest system ulepszeń?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie idzie mieć wszystkiego na gotowo, co to by było gdybyś wszystko z zapowiedzi wiedział? 0 doznań na serwerze bo wszystko byś wiedział jak wygląda.

Opublikowano

Nie idzie mieć wszystkiego na gotowo, co to by było gdybyś wszystko z zapowiedzi wiedział? 0 doznań na serwerze bo wszystko byś wiedział jak wygląda.

0 doznań z stawiania gotowca :v

Czekamy z kumplami na system ulepszeń :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wygrzeb system ulepszania z Arianei, to pewnie poznasz system tego przeoryginalnego serwera :yay:

I jeżeli to nie jest gotowiec, to co to jest? Na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka cały czas widzę inny serwer, owszem najprawdopodobniej najlepszy, na jakim miałem okazję grać, ale to cały czas gotowiec w którym zmiany są najwyżej kosmetyczne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...