Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce kupić h1z1, ale na allegro widze jak by dwie wersje king of the kill i just survive. Nie bardzo rozumiem, jedna jest starsza druga nowsza czy jak?

Opublikowano

H1Z1 to była dość nie dawno jeszcze jedna gra która zawierała oba tryby czyli survival i battle royale, survival to wiadomo że zbieramy, budujemy bazy itd. a battle royale to trochę taki deathmatch.

Więc jeśli zależy Ci na survivalu to kupuj Just Survive a jeśli na strzelance to KotK

Opublikowano

Gre zakupiłem, ale czemu mam tylko około 10 serwerów? i praktycznie co chwile i co chwile mnie wywala z "you have been disconnected

Opublikowano

Pewnie włączasz grę pt. "H1Z1: King of the kill" z serwerami BR (Battle Royal) gdzie zaczynasz grę ze spadochronem. Jeżeli chcesz grać na survivalu gdzie jest dużo więcej serwerów na których gra polega na przetrwaniu, budowaniu bazy itd. musisz włączyć wersję "H1Z1: Just Survive". Co do wywalania z gry to problem prawdopodobnie leży po Twojej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...