Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo tania myszka

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest w stanie znaleźć jakąś tanią myszke tak do 60zl? Najlepiej by było gdyby miała przyciski po bokach.

759081466790725720585.png

Opublikowano

W g****o necie albo sraj expercie i innych sklepach ze sprzetem

Mógłbyś podesłać coś? Zapomniałem dodać że w miarę dobra taką by dało się na niej normalnie grać i żeby nie rozleciała się po tygodniu

Opublikowano

Dzięki coś wybiorę ;)

Technicznym. Zbierają złe opinie bo mają słaby sensor jedynym uzasadnieniem wyboru tych myszek jest to że mają dobre oprogramowanie.

To polećcie coś wartego uwagi.

Opublikowano

Nie sluchaj tego pierdolenia ze bloody sa slabe;-; mialem rok bloody i nie bylo zadnego problemu ani z sensorem ani niczym innym.. Obecnie mam rivala i niewiele sie rozni procz tym, ze lepiej mi sie ja trzyma :D wiec jak znajdziesz bloody w tej cenie to mozesz brac

Opublikowano

Może opczaj sobie myszke : Natec Genesis G55 Niekożystałem z niej ale możesz ją raczej napoczątek wziąść. Koszt jest mały zaledwie: 40-60 zł.

A po 2 kolega niepowiedział że do csgo chejterzy. GG Może chce do LoLa

Opublikowano

Może opczaj sobie myszke : Natec Genesis G55 Niekożystałem z niej ale możesz ją raczej napoczątek wziąść. Koszt jest mały zaledwie: 40-60 zł.

Mam tą myszkę i polecam ;)

Opublikowano

Taa w dziale od cs'a (chyba że to ironia to sory).

V3 miałem w ręce pograłem 2-3h u kolegi, po 6 miesiącach mu się rozwaliła. V7m korzystałem u drugiego - zachwalał ją chociaż imo nie ma się czym podniecać.

A sprzęt od natec'a polecam omijać szerokim łukiem. Mam g88 - rozwalona dosłownie zmasakrowana. A Kirito.'owi z tego forum ich klawiatura pękła.

graphic.png
Opublikowano

Mam bloody v7 (optyczna nie laserowa) i nigdy na nią się nie skarżyłem. Sensor ma dobry.

beznadziejna.

Co do autora 

http://allegro.pl/myszka-logitech-g100s-dla-graczy-dpi2500-gw12-waw-i6032718500.html

12 zł więcej ale naprawdę warto..

ostatecznie ta ale to już troszkę wiecej  ( + przyciski )

http://allegro.pl/myszka-a4tech-bloody-blazing-a90-nastepca-a9-24h-i5880428769.html

bloody V = :poop:

Pozdrawiam.

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Miałem a4tech bloody, myszka dobra chyba jedynie do minecrafta dzięki 2x i 3x click. Do CS'a beznadziejna, przynajmniej porównując do Mionix Castor, czy Logitech G502 :v Ogólnie to po roku sensor się popsuł i niezbyt dobrze działał.

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam 4techa, raz sie wkurwilem i ostro przypierdolilem i sensor sie rozlecial. Jak jestes tez masz slabe nerwy to steelseries rival jest calkiem dobra (moze i budzet masz ograniczony, ale lepiej juz sobie pozbierac na cos lepszego i czegos co bedziesz dluzej uzywal)

Opublikowano

Nie polecam 4techa, raz sie wkurwilem i ostro przypierdolilem i sensor sie rozlecial. Jak jestes tez masz slabe nerwy to steelseries rival jest calkiem dobra (moze i budzet masz ograniczony, ale lepiej juz sobie pozbierac na cos lepszego i czegos co bedziesz dluzej uzywal)

Nie no to aż 200+. Za drogo

Ewentualnie zmieniam budżet do 100zł. Dołożę i coś lepszego może kupię. 

Opublikowano

Nie no to aż 200+. Za drogo

Ewentualnie zmieniam budżet do 100zł. Dołożę i coś lepszego może kupię. 

no to ew. bloody a90

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Mam bloody v7 (optyczna nie laserowa) i nigdy na nią się nie skarżyłem. Sensor ma dobry.

beznadziejna.

Co do autora 

http://allegro.pl/myszka-logitech-g100s-dla-graczy-dpi2500-gw12-waw-i6032718500.html

12 zł więcej ale naprawdę warto..

ostatecznie ta ale to już troszkę wiecej  ( + przyciski )

http://allegro.pl/myszka-a4tech-bloody-blazing-a90-nastepca-a9-24h-i5880428769.html

bloody V = :poop:

Pozdrawiam.

Beznadziejna ale ez mozna wbic globala , pozdrawiam

syfek200

Ale myszka nie jest do wyładowywania swoich nerwów więc się nie dziw 

Opublikowano

Nic lepszego od A4Tech nie dostaniesz.... bierz w ciemno, dobre są w niskiej cenie, coś lepszego to dopiero Rival ok 150+

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...