Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combo na illaoi

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

illaoi combo.... [*]  a tak serio to E+ult+spam w/q  ta postać jest do reworku 0 cc niby ma dipsy ale powyzej platki raczej nie ugrasz wiele

Opublikowano

Nawet na brązy jest słaba :P Weź lepiej coś innego :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Co wy gadacie ? Illaoi obecnie w bronzie i w silverze robi taką siekaninę, że masakra. Po prostu musicie nauczyć ją grać, nowa postać to i nie wiecie jak grać, dlatego tak mówicie.. Jej rework nie jest potrzebny.

Opublikowano

Co wy gadacie ? Illaoi obecnie w bronzie i w silverze robi taką siekaninę, że masakra. Po prostu musicie nauczyć ją grać, nowa postać to i nie wiecie jak grać, dlatego tak mówicie.. Jej rework nie jest potrzebny.

Wiesz jak się tym gra?

­

Opublikowano

Wiesz jak się tym gra?

­

Nie, ale kupiłem ją od razu gdy wyszła, pograłem pare normali i powiem że łatwo się nią zjadało przeciwników. Raz 1v4 quadre zrobiłem, raz zabiłem Zeda mając tylko 10% hp. Ogromny dmg ma, a gdy Illaoi jest sterowana przez miłośnika Illaoi to win 100%.

Opublikowano

Chłopie po prostu na słabych trafiasz jak grasz tą illaoi lub nisko siedzisz. Bo ona ewidentnie jest słaba :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ilaoi ma male dmg z aa a skillami musi trafic przeciwnika jak przeciwnik kupi na start buty bedzie mial latwo unikac jej macek itp

Ilaoi to obecnie jeden z najgorszych champow zawsze sie modle zeby sie trafila Ilaoi ma tylko jedna zalete to ladna nazwa :D

Opublikowano

Tak samo gram Illaoi. Ma lifesteala na Q, jak enemy się cofa i rozstawimy macki to z ultem + E+W+Q robimy masakrę. Niekiedy idąc na inne linie, od mojego E roznoszą macki, które ich atakują. Nie jak typ piszący: ks!!! Report z mida kiedy jestem na topie.

Opublikowano

Wy ludzie naprawdę głupoty piszecie. Ale spokojnie, wkrótce zmienicie zdanie kiedy traficie na dobrego Illaoi.

Opublikowano

Jak chcesz wyjsc z brazu /silvera to polece ci cos niestandardowego mianowicie ap olafa (pod item do stackow jakis itemek na lifesteala guinso i reszte jak mastera yi sieka strasznie z ultem bardzo latwo solo penta ezz a jesli chodzi o kombo ilaoi to mysle ze dajesz e ultujesz dajesz w i q

Opublikowano

>wyjście z bronzu

>dobre combo na illoi w twoim wykonaniu

Wybierz jedno. Ta postać do najłatwiejszych nie należy. Narazie wyjdź czymś innym, ogarnij mechanicsy i wgl, a potem sie bierz za illoi. 

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Wy ludzie naprawdę głupoty piszecie. Ale spokojnie, wkrótce zmienicie zdanie kiedy traficie na dobrego Illaoi.

To są takie typowe prostaki, czyli coś jest mało grane = jest słabe, ale juz nie raz zostało pokazane, jak nagle najbardziej zapomniany pick staje sie rozpierdalatorem, bo jakis pros/streamer ogarnął build/gamestyle

Opublikowano

Combo Illaoi:

Przed 6:

Q ⇒ A ⇒ W ⇒ E ⇒ A ⇒Q

Po 6:

Q ⇒ Flash⇒ R ⇒ W ⇒ E ⇒Q

Opublikowano

Wiesz jak się tym gra?

­

Nie, ale kupiłem ją od razu gdy wyszła, pograłem pare normali i powiem że łatwo się nią zjadało przeciwników. Raz 1v4 quadre zrobiłem, raz zabiłem Zeda mając tylko 10% hp. Ogromny dmg ma, a gdy Illaoi jest sterowana przez miłośnika Illaoi to win 100%.

a ja raz zrobilem pente 1vs5 soraka ... dlaczego nie jest grana na lcsach na midzie ? i wlg na rankedach tez nie skoro jest taka op ? prosze cie gosciu...

Opublikowano

Wprost uwielbiam ekspertów z brązu oraz silvera.

Ilaoi jest słaba, skile, które castują się sporo więc łatwo to unikać, 0 mobilności jak i cc.

To ze raz czy dwa razu udało CI się pente zrobić nie znaczy że jest Ona op, bo ja pente

miałem nie raz jakimś troll pickiem, co nie znaczy że to ukryta op postać... po prostu się udało.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

nie polecam ;x...

zawsze kiedy widzę Illaoi na mojej lini to wiem że wygrałem...

wystarczy po prostu biec przed siebie a wszystkie macki walą za twoimi plecami xD

a jak nawet cie złapie w to swoje dziwne coś...

wystarczy poczekać na tamta kulka i biegać dookoła niej aż nie zaatakuje... 0% szans na to że cie trafi...

postać moim zdaniem jedna z najgorszych ;x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...