Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmietnik > CS:GO

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boooże, pisze topic po długim zagryzaniu zębów 

grałem w dużo gier 

CS 1.6 / CSS / LOL

TF 2 

ale nigdy sie nie spotkałem z takim c**jowym community jakie ma CS:GO, gdy wbiłem po pół roku na CSS na pug,a 

czułem zmiane jakiej mi brakowało w cs:go ludzie byli mili nikt nie wyzywał <nawet ja> 

każdy starał sie grac jak najlepiej potrafi, po tym poszedłem na cs:go, co było tragedią

nawet na smurfie mnie kickują, spotkałem 4 polaków, specjalnie sie nie odzywałem cały mecz 

team ssał, miałem staty 24/1 a team jebanych polaków rozważył mie kicknąć 

ciesze sie gdy nie trafiam na polaków, nawet nie gadam po polsku

gdy jestem z polakami w teamie wręcz sie tego wstydze 

po tym co wszyscy robią w tym jebanym cs:go jebane polskie dzieci 

krzyczą tymi mikrofonami z mikrofalówki i mają głos jak ktoś komu by spadły drzwi na jaja 

ale c**j, sam nie mam dojrzałego głosu aczkolwiek próbuje sie komunikować i grać

typowe polaki w moim teamie, ,,haha zamknij ryj masz 9 lat i wypierdalaj do spania" 

chociaż mam w tym roku 16 lat, mój głos nie jest jakiś dojrzały wręcz przeciwnie ale nie piszcze

gram z kolegą gramy w dwóch" raz trafiliśmy na ziomków z MPC, na Dax,a i jego ziomka, [pozdrawiam daxera : D]

graliśmy razem kilka meczy było ok, ale kolega zaczeł sie śmiać z mojego nicku podczas clutcha ziomka daxera

bo k***a miałem nick molte volte ale ok, przegrał clutcha sie wkurzył ale gralismy dalej wygraliśmy 5meczy

i szczerze przez rok gry to było najlepsze 5 meczy jakie w zagrałem w życiu 

ta gra to j****a tragedia 

i tak będe w to grał bo nie ma innego fps,a z systemem oceniania jak w cs:go

Opublikowano

W csa gram juz 2 lata i od zawsze to pamiętam . Tylko ze wtedy bylo mniej graczy i tyle .  Graj z kolegami , znajdź sobie team i tyle nie ma co płakać . Grajc samemu  casuale I mixy  nie spodziewaj sie ogarniętych typków :D

Opublikowano

W csa gram juz 2 lata i od zawsze to pamiętam . Tylko ze wtedy bylo mniej graczy i tyle .  Graj z kolegami , znajdź sobie team i tyle nie ma co płakać . Grajc samemu  casuale I mixy  nie spodziewaj sie ogarniętych typków :D

Komorowski dobrze gada, na mm'ach taki klimat będzie zawsze, lepiej już sobie cevo zagrać jak nie masz teamu. 

Opublikowano

Najlepiej w tą gre przestać grać,teraz jest zalew dzieci bo youtuberzy nagrywają i jeszcze psują gre (dodanie nowej broni,nerfy,buffy itp.)

Gram ponad 3lata w cs:go i kiedyś było community BARDZIEJ ogarnięte (nikt nie ruchał matek,na publicznych serwerach ludzie mieli szacunek do siebie,śmieszki były) a teraz trzeba czekać aż się skończy hype jak wcześniej był na minecrafta albo LoLa.

Opublikowano

To nie gra jest tragedią, a community i z tego co piszesz, to masz na myśli polskie community - to różnica. Jeżeli mam być szczery, jak gram solo gierki na supreme, to jakoś specjalnie nie narzekam na graczy których mi dobiera. Zawsze też możesz zmienić otoczenie tzn. esea, cevo, esl, faceit. Masz tam przecież wiele opcji pokroju cupów, ladderek etc.

Opublikowano

Myślę że gra ma mały wpływ na dogadanie się z team. Widzę takie posty po parę dziennie nie tylko cb to spotyka. Polecam grać z znajomymi przynajmniej nie dostaniesz kicka za nic, ale co do Polski to nie tylko to, grasz z Niemcami, Ruskimi itp. tak Cię kikną nawet jeśli masz 1vs5 i chcesz zachować broń brakuje porozumienia. :?

Napisz na pw jaka ranga można zagrać jakiegoś mixa jak naprawię chłodzenie.

Opublikowano

To jest zjebane community właśnie, ciężko spotkać ogarniętych ludzi bo większość jak już znajdzie kogoś ogarniętego dodaje do znajomych i gra w 3/4/5 już.

A cała reszta która gra solo to w większości te dzieci z którymi nikt nie chce grać. Ja mam ogar kilka osób w znajomych i zawsze gramy razem jak już.

Szkoda czasu na granie solo na niższych rangach niż 2AK (wg. mnie). 70% osób które się trafi to albo niedoj*** polaczki albo wiecznie wkur*** ruskie (z nimi czasem da się dogadać, z polaczkami nigdy).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To jest zjebane community właśnie, ciężko spotkać ogarniętych ludzi bo większość jak już znajdzie kogoś ogarniętego dodaje do znajomych i gra w 3/4/5 już.

A cała reszta która gra solo to w większości te dzieci z którymi nikt nie chce grać. Ja mam ogar kilka osób w znajomych i zawsze gramy razem jak już.

Szkoda czasu na granie solo na niższych rangach niż 2AK (wg. mnie). 70% osób które się trafi to albo niedoj*** polaczki albo wiecznie wkur*** ruskie (z nimi czasem da się dogadać, z polaczkami nigdy).

grałeś ze mną ostatnio xDDD,/ 

niewiem czemu narzekacie tak na rusków tak szczerze wybrałbym ogarniętego ruska niż piszczącego polaczka

Opublikowano

Rusek jak się powie Rush B to przynajmniej leci na pałę i się nie zatrzymuje w tunelach :P

A polaczek zobaczy lecącego flasha i od razu spierdziela do tyłu zamiast tylko wzrok odwrócić i biec dalej...

Wszyscy cisną po ruskach, a na wyższych rangach rosjanie biją polaków pod każdym względem od zachowania przez skilla na angielskim skończywszy.

EDIT

@Intense

Ja tam mam LE, przeważnie Top 1-2 w meczach czasem zdarzy się gorszy mecz jak team całkiem nie ogarnia... ale to i tak nie ma znaczenia, ranga nie gra.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jak jestescie na poziomie mg to tak jest, to wy jestescie chujowi a nie community xD

Opublikowano

P******* ile jeszcze takich tematów powstanie? Proponuje założyc nowe subforum o tematyce "wyżal się k***a"

wjub1h.jpg

Opublikowano

Rusek jak się powie Rush B to przynajmniej leci na pałę i się nie zatrzymuje w tunelach :P

A polaczek zobaczy lecącego flasha i od razu spierdziela do tyłu zamiast tylko wzrok odwrócić i biec dalej...

Wszyscy cisną po ruskach, a na wyższych rangach rosjanie biją polaków pod każdym względem od zachowania przez skilla na angielskim skończywszy.

EDIT

@Intense

Ja tam mam LE, przeważnie Top 1-2 w meczach czasem zdarzy się gorszy mecz jak team całkiem nie ogarnia... ale to i tak nie ma znaczenia, ranga nie gra.

Cry more :)

Opublikowano

A to wszystko spowodowane tym że jesteś leniwą pizdą i nie chce ci się znaleźć ludźi do grania razem. Community jest spierdolone ale gra jest bardzo fajna. Owszem jest wiele bardzo fajnych osób z każdego kraju i można z nimi grać. Mam szeryfa i prawie le i ostatnio trafił mi się polak. Normalnie gada daje info. Wszystko zależy na kogo trafisz i jaką masz rangę bo w goldzie to każde dziecko siedzi.

Opublikowano

jak jestescie na poziomie mg to tak jest, to wy jestescie chujowi a nie community xD

Problem jest taki, że ta gra jest bardzo tania. Każdy ma po 2 konta i sobie trolluje. Nie ma różnicy czy gra się w silverze, mg, czy globalu. Kiedyś zrobiłem takie małe rozeznanie na 3 różnych kontach i najlepiej szło się dogadać z ludźmi na średnim poziomie tj. podwójny kałach, szeryf. W lemie i globalu są straszne napinacze. Łatwo prowokują, dyskutują i oceniają to jak grasz itd. Tworzą się przez to dodatkowe kłótnie i zbędny chaos. Tam każdy chce uczyć każdego grać. W silverze każdy żyje swoimi skinami. Nie ma co oceniać. Masz ładne, drogie eq to będą Cię szanować. Tutaj ranga naprawdę nie wyznacza poziomu kultury. Jak ktoś jest z patologicznej rodziny, gdzie ma ciężko w realu, to musi się wyżywać w wirtualnym świecie. Najbardziej toksycznymi graczami są właśnie tacy co mają mikro za 5zł i słychać ich jak przez szklankę. No, ale asiimova trzeba mieć.

A to wszystko spowodowane tym że jesteś leniwą pizdą i nie chce ci się znaleźć ludźi do grania razem.

Zrozumcie wreszcie, że nie każdy ma czas na szukanie sobie teamów do gry.  Każdy dysponuje różną godziną i ciężko jest znaleźć osoby, które będą mieć czas wtedy, kiedy ja będę miał ochotę zagrać. Zawsze komuś coś wypadnie i trzeba będzie grać mixem, a to niczym się nie różni od randomów na mm. Jedynie ten sam język. 

Zawsze też możesz zmienić otoczenie tzn. esea, cevo, esl, faceit. Masz tam przecież wiele opcji pokroju cupów, ladderek etc.

odradzam grania faceit bez premium i na lvl'u niższym niż 4. Na wyższym jest troszkę lepiej, ale tam to jest dopiero random. 

Opublikowano

W polsce mieszka okolo 35 milionów ludzi. Połowa z nich to ludzie młodzi. Jak nie spróbujesz to ci się nie uda i wiecznie będziesz przegrywem. Stawiam swoje konto cs że napewno są ludzie z którymi możesz grać nawet 4fun. No i jeszcze zostają koledzy w realu.

Opublikowano

To jest ten sam problem w każdej popularnej grze gdzie trzeba współpracować, racją jest to ze jakiś wpływ mają na to znane osoby kręcące masowo filmy na yt o danym tytule bo tworzą modę na grę. Kiedyś kiedy był mniejszy hype na  cs go to grało się bardzo przyjemnie bo trafiałeś na osoby które grają dla samej przyjemności a nie ulegają modzie i grają w dany tytuł bo w danym momencie wiele ludzi w niego gra. W internecie/grze typowy dzieciak pozwoli sobie na wszystko bo jest bezkarny i to się raczej nie zmieni no chyba ze wprowadzą bodajże coś takiego jak w Korei (mogę się mylić) gdzie aby zagrać w lol'a musisz podać swój pesel dzięki czemu jesteś już mnie bezkarny. Jedyne rozwiązanie do gra z przyjaciółmi lub po prostu próba ignorowania patologi. 

49yxrs.png

Opublikowano
Dnia 19.03.2016 o 18:21, cola! napisał:

W polsce mieszka okolo 35 milionów ludzi. Połowa z nich to ludzie młodzi. Jak nie spróbujesz to ci się nie uda i wiecznie będziesz przegrywem. Stawiam swoje konto cs że napewno są ludzie z którymi możesz grać nawet 4fun. No i jeszcze zostają koledzy w realu.

jest niz demograficzny

Opublikowano

w ciagu 2 ostatnich tygodni na faceit mam balans 11 wygranych meczy na 2 przegrane

zgadnijcie w ktorych meczach mialem polaczkow w teamie?

Opublikowano

Ja w trakcie gry nie mam szacunku dla Polaków bo zadko się trafi jakiś ogarnięty. Wyzywam ich po polsku a oni mówią ' j****y Rusek..' wiec z kim tu grać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...