Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotacja Unijna

Gość >

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo,

tak sobie kminie i wpadlem, ze moglbym starac sie o dotacje unijna dla mojego projektu

fajnie by bylo pare kafli wziasc na serwer i wydac na serwer bez wiekszego wkladu z mojego portfela

tak wiem, jestem genialny

ale teraz co i jak

Opublikowano

Ta już Ci dadzą na jakiś projekt skoro na ważniejsze sprawy nie mają czasu a na jakiś twój projekcik przeleją Ci hajs :v :v :v:((

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

nikt Ci na serwer zadnej dotacji nie da.

Ta już Ci dadzą na jakiś projekt skoro na ważniejsze sprawy nie mają czasu a na jakiś twój projekcik przeleją Ci hajs :v :v :v:((

Przecież może dostać na biznes w internecie, serwer pod takie coś podlega(chyba) więc nie widzę problemu.

Chociaż z drugiej strony, 15 latkowi nie dadzą hajsu.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

bez kapitału jakiegoś i na serwer w grze to ci najwyżej na koszule nacharają i ścine wypierdolą przy wyjściu

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Nie masz szans, mój nauczyciel stara się o dotację na budowę ośrodków sportowych to musi wszystko ładnie rozporządzić na co wyda pieniądze i na co przeznaczy te wszystkie środki z każdym najmniejszym szczegółem dlatego wątpię żeby tobie/bratowi dadzą takie dofinansowanie na serwer. 

Opublikowano

Nie masz szans, mój nauczyciel stara się o dotację na budowę ośrodków sportowych to musi wszystko ładnie rozporządzić na co wyda pieniądze i na co przeznaczy te wszystkie środki z każdym najmniejszym szczegółem dlatego wątpię żeby tobie/bratowi dadzą takie dofinansowanie na serwer. 

No ciężko by komukolwiek co nawet nie ma biznesplanu dali dotacje. Jeżeli wszystko ma zaplanowane i wie co robi i na co się porywa to mu tą dotacje dadza bez problemu, bo to jest normalna działalność gospodarcza.

Opublikowano

No ciężko by komukolwiek co nawet nie ma biznesplanu dali dotacje. Jeżeli wszystko ma zaplanowane i wie co robi i na co się porywa to mu tą dotacje dadza bez problemu, bo to jest normalna działalność gospodarcza.

nie nie dadzą, bo w dotacjach chodzi o tworzenie miejsc pracy, a kogo on chce zatrudnić kurwaa na etat ? wszystkie takie rzeczy na umowe zlecenie przy serwerach

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

na serwer do gry? proszę Cie..

dotacje to dają jak prowadzisz działalność gospodarczą żebyś się rozwijał i dawał ludziom prace

nie nie dadzą, bo w dotacjach chodzi o tworzenie miejsc pracy, a kogo on chce zatrudnić kurwaa na etat ? wszystkie takie rzeczy na umowe zlecenie przy serwerach

Co wy pierdolicie? Serwer to e-biznes, tak czy nie? 

Raczej tak jest więc jeśli przekaże wszystko opisane, plan itd to ma szanse dostać ale to nie jest kwestia 1,2,3 miesięcy tylko sporo więcej.

@Methamphetamine A ile on chce hajsu? Bo takie obiekty to raczej nie jest 2-3k jak na serwer, a to jest różnica.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jeżeli przedstawisz swój projekt jako podlegający pod naukę, to masz większe szanse. Unia Europejska chętnie przyznaje dotacje na projekty naukowe, które w jakimś stopniu mogą przyczynić się do wzrostu gospodarki.

Opublikowano

Gowno prawda. Jakis czas temu sie dowiadywalem o dotacje na budke gastronomiczna ktora prowadzilbym sam i nikt zadnego problemu nie robil mimo ze nikomu miejsca pracy nie mialem zamiaru dawac.

Opublikowano

­

Gowno prawda. Jakis czas temu sie dowiadywalem o dotacje na budke gastronomiczna ktora prowadzilbym sam i nikt zadnego problemu nie robil mimo ze nikomu miejsca pracy nie mialem zamiaru dawac.

Harnaś ma racje.

Wystarczy że macie ukończone 18lat i możecie założyć jednoosobową działalność gospodarczą.

Dotacja polega na tym że za wszystko płacisz sam i bierzesz na wszystko faktury. Następnie zwracają ci koszty chyba do 18 tysięcy. Niby fajna sprawa ale na taką działalność potrzeba biznesplanu i wszystko legalnie załatwiać bez chodzenia na skróty.

Nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu by nie zwracać dotacji trzeba było utrzymać działalność przez rok lub dwa lata.

Pamiętaj również o tym że jeżeli ktoś zakłada działalność musi odprowadzać składki.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jak to kogo? Administratorów^^ :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Co ja czytam.

Po pierwsze ten wasz "serwer" to rzecz którą możesz kupić za pieniądze unijne, więc nie dostaniesz pieniędzy na serwer.

Po drugie żeby odpowiedzieć Ci na pytanie to musisz nam przedstawić co to za plan... Biznes "plan".

Firmę musisz utrzymać przez rok, możesz prowadzić samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...