Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Aktualizacja freedomsharp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Tutaj jest problem bo twórca freedom# płacił biedusce odszkodowanie przez to ze zrobił cracka, strona freedomsharp wyłączona a ostatni update na 6.3 jest. Narazie 0 informacji od freedoma odnośnie update.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tutaj jest problem bo twórca freedom# płacił biedusce odszkodowanie przez to ze zrobił cracka, strona freedomsharp wyłączona a ostatni update na 6.3 jest. Narazie 0 informacji od freedoma odnośnie update.

Pozdrawiam

Ostatni update był na 6.4 a cracka nawet jeśli zrobią to nie znaczy że udostępnią.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Pozdrawiam

Skonxz siać ferment chłopie.

Opublikowano

Jestem na telefonie i nie moge zacytowac @-4K ale co ty gadasz ziomus? Strona OFF bo bali sie joduski. Mi crack dziala dalej, FS.exe wrzucilem do czystego sharpa.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jestem na telefonie i nie moge zacytowac @-4K ale co ty gadasz ziomus? Strona OFF bo bali sie joduski. Mi crack dziala dalej, FS.exe wrzucilem do czystego sharpa.

Ja gdy odpalam FS.exe wyskakuje mi Failure

Opublikowano

Tak po prostu to odpaliłeś i działa?

Na kogo się zalogowałeś?

­

giphy.gif

Opublikowano

także failure

Pomocnik
Opublikowano

także failure

Tak po prostu to odpaliłeś i działa?

Na kogo się zalogowałeś?

­

To jest po prostu fake, nie wystarczy wrzucic samego fs.exe do l# zeby dzialalo.

A odnosnie tego ze fd płacił to sam na oficjalnej stronie napisal, ze mial sprawe w sadzie.

Opublikowano

Nie miał żadnej sprawy, po prostu nie chce się z tym użerać kolejny raz, strona padła bo joduskame zaczął się nią interesować, podejrzewam że crack wróci na public pod inną nazwą, albo na chwilę. Private będzie do jutra.

A i tak, crack wrzucany jest na strony, które nie mają nic wspólnego z nulled'em, by nie dostali ponownie pozwu.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Gadałem z Brolym, narazie jest chory więc raczej szybko update'a nie bedzie

Dobre masz sny 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Gadałem z Brolym, narazie jest chory więc raczej szybko update'a nie bedzie

Co w domu u niego byłeś?

Nie wiem czy wiesz ale jest cos takiego jak Prywatna Wiadomość na Nulled 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...