Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS na tym?

lukaszluka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem spytać ile fps wyciągnął bym na laptopie MSI gt72 w konfiguracji: Procesor- I7 6700HQ Karta- 980m Ram-16gb dd4 -2133Mhz System- Windows 10 home 64 bit pl Dysk- 1tb HDD + 512 SSD RAID 0.

W cs:go Ustawienia: Niskie wszystkie dodatkowe opcje wylaczone + rozdzielczosc 1600

Opublikowano

Aż tak zabardzo to się nie znam lecz trochę będziesz miał myślę że na pewno powyżej 100. Napisz w odpowiednim do tego dziale to CI napiszą poprawnie :)

Opublikowano

A nie lepiej Ci za te pieniądze złożyć komputer? 

Ale skoro chciałbyś na tym czymś grać nie oczekuj rewelacji bo procesory i7 nie są do gry :v a bardziej do renderowania. 

Odpowiadając na twoje pytanie 150-200 fps powinno być, tylko pamiętaj że ta karta graficzna jest o 50% wolniejsza od zwykłej 980.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ale skoro chciałbyś na tym czymś grać nie oczekuj rewelacji bo procesory i7 nie są do gry :v a bardziej do renderowania. 

Odpowiadając na twoje pytanie 150-200 fps powinno być, tylko pamiętaj że ta karta graficzna jest o 50% wolniejsza od zwykłej 980.

To te laptopty serio takie słabe? 8000zł a wydajność jak mojego kompa-2k zl z monitorem.LEL :v

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

To te laptopty serio takie słabe? 8000zł a wydajność jak mojego kompa-2k zl z monitorem.LEL :v

Widocznie na to wychodzi, laptopy nie są do gier a zwłaszcza z takiej półki, polecałbym coś z alienware  :>.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...