Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag vs Wojownik

dabingdlanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych dwóch, to zdecydowanie MAG. Bardzo tanie eq, tylko trudno znaleźć osło z Niezakłóconym.

Opublikowano

Z tych dwóch, to zdecydowanie MAG. Bardzo tanie eq, tylko trudno znaleźć osło z Niezakłóconym.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wojownik, Mag to dupa w NosTale... Do tego wojownik jest tańszy (nie musisz kupować eq u7 jak u maga, żeby coś zrobić komuś), jest dużo prostszy do tego ma jedną uniwersalną SP6, co może trochę nudzić, ale przynajmniej wystarczy ci tylko ona na +9

Opublikowano

Wojownik, Mag to dupa w NosTale... Do tego wojownik jest tańszy (nie musisz kupować eq u7 jak u maga, żeby coś zrobić komuś), jest dużo prostszy do tego ma jedną uniwersalną SP6, co może trochę nudzić, ale przynajmniej wystarczy ci tylko ona na +9

Uwierz mi - sam grałem magiem 75lvl z eq -> rózga u5 +7 z jakąś tam osło, nawet pod PvP nie miała, miotek u6 z sl obrażeń 14, i arm u6 +7 i miażdżyłem każdego wojownika z mnichem +12 ze zbrojką ~u6, więc nie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, tylko jest dobry i najtańszy. Jeśli nie grałeś magiem bardzo długo, to się nie znasz kolego. ;)

Opublikowano

@Bobobobobob

A co do do posta to osobiście wybrałbym maga.Czemu? odpowiedź jest prosta robisz holke przez co łatwo znajdziesz fam oraz łatwo możesz dropić pióra w shanerce.Która klasa jest tańsza ciężko mi stwierdzić bo na nostale PL nie gram od ponad 1,5 roku ,więc to musisz sprawdzić sobie sam.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Miałeś kiedyś maga i wojownika na +90 lvl? jeśli to się nie udzielaj bo wprowadzasz ludzi w błąd.

A co do do posta to osobiście wybrałbym maga.Czemu? odpowiedź jest prosta robisz holke przez co łatwo znajdziesz fam oraz łatwo możesz dropić pióra w shanerce.Która klasa jest tańsza ciężko mi stwierdzić bo na nostale PL nie gram od ponad 1,5 roku ,więc to musisz sprawdzić sobie sam.

Miałem, a co? Mag 93 z u7 +8 na NIEMIECKIM ,gdzie każdy ma wszystko pod PvP. Jeśli chcesz dalej dyskutować, to zapraszam.

Opublikowano

Miałeś kiedyś maga i wojownika na +90 lvl? jeśli to się nie udzielaj bo wprowadzasz ludzi w błąd.

Miałem, a co? Mag 93 z u7 +8 na NIEMIECKIM ,gdzie każdy ma wszystko pod PvP. Jeśli chcesz dalej dyskutować, to zapraszam.

Bez spiny kamyczek :D źle mi się cytat zaznaczył.Już dałem edita 

Tyle Wygrać.

Opublikowano

­Jeżeli chcesz mieć tanią postać to zdecydowanie mag, ale on nic nie zrobi na 60-80lvl dopiero jak bedziesz miał 90+ lvl i dobre eq to wtedy coś będziesz robił :)

Weź zrób sobie woja, nawet z gównianym eQ coś tam zrobisz. Ogółem, nie opyla się robić maga. Musiałbyś sporo na niego wydać.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Hmmm.. up.. najwierw piszesz że mag to tania postać.. a później że trzeba na niego bardzo dużo wydać.. ja osobiście polecam maga.. z dobrym eq mag jest bardziej wytrzymalszy od wojownika :)

Wjedziesz w kilku osobowa grupke i nie dość że zabijesz to jeszcze uciekniesz jak umiesz grać.

Polecam Vulkana na glace :D

Opublikowano

Uwierz mi - sam grałem magiem 75lvl z eq -> rózga u5 +7 z jakąś tam osło, nawet pod PvP nie miała, miotek u6 z sl obrażeń 14, i arm u6 +7 i miażdżyłem każdego wojownika z mnichem +12 ze zbrojką ~u6, więc nie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, tylko jest dobry i najtańszy. Jeśli nie grałeś magiem bardzo długo, to się nie znasz kolego. ;)

To chyba miał ujemny res i def xDDDDDDDD

To fajnie, że miałeś na NIEMIECKIM NT, bo na POLSKIM nikt nie ma eq na PvP.

To mnie wyprowadź z tego błędu ciekawe kto wygrał pierwszy turniej pvp...
Opublikowano

@Bobobobobob

Na niemieckim serwerze trudniej zdobyć ekwipunek, niż rodzinę :makka:.

Proszę cię. Mag wymiata bardziej, niż jakiś wojownik z pro elo eq. To że posiada Mnicha, to nie oznacza że jest "koks" SP.

Opublikowano

Zdecydowanie wojownik, jest totalnie broken dzięki swojej karcie bm. Nawet ze średnim ekwipunkiem potrafi siać spustoszenie u osób ze znacznie lepszym wyposażeniem.

Opublikowano

Stawiałbym na wojownika. po 1 dwie wykokszone sp czyli war i mnich. Nie jestem pewny czy taki pos na 80 lvl przyjmie na klate kilka krytów ze strony mnicha który ma conajmniej 250%. War wiadomo dlaczego, mnóstwo hp i dmg z dupy :D. Znowu magiem jest na początku trudno, dopiero potem się rozwija. Wszystko zależy od eq. 

Bywalec
Opublikowano

moim zdaniem łatwiejsza to warek. W obie klasy musisz włożyc trochę hajsu, większa przyjemnośc z gry z maga. W sumie polecam Ci maga bo zrobisz holkę i masz fam i rajdy to jest dosyć dobry zarobek i nie musisz tak dlugo na niego czekac.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@Bobobobobob

Gdybyś widział maga i wojownika na +90 z eq u7  to bym ci nie musiał takich głupot udowadniać :)

Wzór zawsze był  ten sam.

Niski budżet = lepszy wojownik

wysoki budżet = lepszy mag

Mag z armorem 93/96 u7 i dobrą osłonką może być tak samo tankowaty jak wojownik :) Przy czym w eq na ten lvl ma się dobre ściąganie resa  + jeśli jesteś na vulcano to takiemu mnichowi nawet resy nie pomogą :) 

@554461402688252517908.png KamyczeK. wie o czym mówie bo wiem jakiego miał maga i co potrafił nim zrobić.

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...