Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvPMT2 [Dedyk] [4Fun/PvP]

dominus93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zanim przeniosą temat - napiszę posta: Z doświadczenia wiem, że każdy takowy serwer, który w dodatku ma darmową rejestrację upadnie w ciągu miesiąca z powodu braku hajsu na opłaty. Jak bym chciał zagrać na takim serwerze to bym zagrał na HammerMT2 - zagraniczny, bez hwangów z xenoxa, ale reszty jest więcej i przede wszystkim oferuje stabilność bo stoi już 3 lata bodajże, a Wy? Miesiąc i tyle, z dupy kasy na opłaty nie weźmiecie.

Opublikowano

To zanim przeniosą temat - napiszę posta: Z doświadczenia wiem, że każdy takowy serwer, który w dodatku ma darmową rejestrację upadnie w ciągu miesiąca z powodu braku hajsu na opłaty. Jak bym chciał zagrać na takim serwerze to bym zagrał na HammerMT2 - zagraniczny, bez hwangów z xenoxa, ale reszty jest więcej i przede wszystkim oferuje stabilność bo stoi już 3 lata bodajże, a Wy? Miesiąc i tyle, z dupy kasy na opłaty nie weźmiecie.

Powiem Ci że się mylisz, server ten będzie stał długo co Ci gwarantuję. a server jest taki a nie inny bo niema już serverów czysto 4Fun do pvp żeby się pobawić. 

Opublikowano

[...] a server jest taki a nie inny bo niema już serverów czysto 4Fun do pvp żeby się pobawić.

Nie ma bo poupadały. Jesteś kimś z administracji, że publikujesz? Jak nie to kiepsko. Co z IS-em, da radę utrzymać? Ile online? Skriny z M1? ;)
Opublikowano

[...] a server jest taki a nie inny bo niema już serverów czysto 4Fun do pvp żeby się pobawić.

Nie ma bo poupadały. Jesteś kimś z administracji, że publikujesz? Jak nie to kiepsko. Co z IS-em, da radę utrzymać? Ile online? Skriny z M1? ;)

IS jest ale nie jakiś drogi lecz server da rade utrzymać + server nie musi utrzymywać się tylko z is'u. Online jest jak narazie ok 20 osób lecz server nie stoi długo + nie miał reklamy. 

Opublikowano

Ostatni ich serwer Stał 4 lata dlaczego on ma upaść po miesiącu? Skoro nie ma żadnych takich serwerów to chyba dobrze ponieważ to przyciągnie Gracz Is kupuje dużo ludzi Administracja opłaca serwer a to ze inne serwer upadają to tylko wyłącznie wina Administratorów sprzedających eq za PSC/sms/przelew itp itp + Gm za hajs ^.^

Opublikowano

Powiem Ci że się mylisz, server ten będzie stał długo co Ci gwarantuję. a server jest taki a nie inny bo niema już serverów czysto 4Fun do pvp żeby się pobawić. 

Każdy tak mówi że jego serwer będzie stał długo a potem co ? jeb serwer leży

Opublikowano

Macie swoje zdanie, rozumiem ale tez swoje wiem. Tak więc poczekajcie troche to zobaczycie :D Pozdrawiam :)

Opublikowano

ExetY wiesz coś o tym, no nie? Co do serwera za dużo niepotrzebnego syfu, razi w oczy

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie tylko mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem" i tyle...z netem wszystko na bank ok ;/ 

Opublikowano

Wbudowany BS przepuszcz bony - nie działa. Chujnia z ludźmi bardzo mało, a podczas robienia eq każdy na wolnym chce cię zajebać mimo ripera do testu dmg.

sygna2.jpg

Opublikowano

Wbudowany BS przepuszcz bony - nie działa. Chujnia z ludźmi bardzo mało, a podczas robienia eq każdy na wolnym chce cię zajebać mimo ripera do testu dmg.

Jak pewnie ustawiłeś na najwyższą szybkość.. To się nie dziw

LQyn8jq.png

Opublikowano

Jak pewnie ustawiłeś na najwyższą szybkość.. To się nie dziw

Przepuszczało nawet na co 1-2 sekund

Na dzień dzisiejszy działa już wszystko :D

sygna2.jpg

Opublikowano

Zjebany BS, ustawiam nawet co 5 sek i przeskakuje, do tego dochodzą gówna co mają eq z IS. BS do wymiany, ręcznie nie mam zamiaru zmieniać a inne BS'y nie mam zamiaru pobierać.

sygna2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...