Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Mapa OX - Reage Entertainment

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa OX

Po nieudanym "zabłyśnięciu" mapą Elfickie Wzgórza przedstawiam nową mapkę :)

Tylko filmik, chcę poznać opinie :)

Zanim napiszesz dlaczego OX jest biały :P

post-1086701-0-24349100-1455827654_thumb.jpeg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mapkę 'OX' to nie ma co z nią kombinować. Wiadomo, że służy ona wyłącznie pod konkursy dlatego też trzeba jak najbardziej ograniczyć nowe efekty/obiekty w celu uniknięcia lagów no ale ogólnie to fajnie wygląda. Widzę że już poprawiłeś nakładanie  tekstur podłoża, początek filmu o tym świadczy. Oby tak dalej! :D

Opublikowano

No spoko wygląda, dlaczego OX jest biały ? :v

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mapkę 'OX' to nie ma co z nią kombinować. Wiadomo, że służy ona wyłącznie pod konkursy dlatego też trzeba jak najbardziej ograniczyć nowe efekty/obiekty w celu uniknięcia lagów no ale ogólnie to fajnie wygląda. Widzę że już poprawiłeś nakładanie  tekstur podłoża, początek filmu o tym świadczy. Oby tak dalej! :D

Wiem wiem, na tej mapce jest więcej miejsca dla ludzi, motyw polega na tym gdy ktoś odpadnie z OXa leci na początek na tą wyspę :) trochę więcej obiektów jest poza miastem, lecz w samym mieście jest mniej, żeby mniej lagowało :)

No spoko wygląda, dlaczego OX jest biały ? :v

Zawarte jest w spoilerze :) W grze jednak wygląda normalnie.

Opublikowano

Bardzo fajna mapka, można nawet po małej edycji wykorzystać ją do czego innego, ale jak najbardziej lajk się należy.
Tak dodając chyba zapomniałeś dodać download, bo wkońcu taki dział. 

Opublikowano

Bardzo fajna mapka, można nawet po małej edycji wykorzystać ją do czego innego, ale jak najbardziej lajk się należy.

'Tylko filmik, chcę poznać opinie  :)'

Jeżeli pytasz się o opinie innych to ten temat powinieneś założyć w dziale Metin2 Media (Tak mi się bynajmniej wydaje) 

Opublikowano

'Tylko filmik, chcę poznać opinie  :)'

Jeżeli pytasz się o opinie innych to ten temat powinieneś założyć w dziale Metin2 Media (Tak mi się bynajmniej wydaje) 

Nie nie :) Jak się spodoba to dam download :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna // trochę za dużo tekstur (lagi)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

• Aive zmienił(a) tytuł na [VM] Mapa OX - Reage Entertainment

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...