Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynia ;/

volf93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie bug tylko glitch muszisz stanac na rogu na stojaca skoczyc i z shiftem chodzic W+S+W+S+W+S+W+S+W+S+W+ az 2 razy nie wpadniesz idziezs kawalem do przodu i wpadasz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

paszal won można i tak stajesz na rogu trzymasz shift czaly czas+klikasz raz spacje +caly czas klikasz a i d aż wejdziesz do konca i otem ctrl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up: nic nie rozumiem no ale mniejsza z tym.

Ja tez próbowałem i raz mi wpadło i jakoś teraz mi nie wychodzi :/ staje na rogu podskakuje jak spadnę klikam shift i chodzę w przód i w tył i nie wbija mi czasem tylko spadnę do tyłu :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja nie wiem po co Glitchować w najprostszej grze na świecie ?? A potem jak tam się dostaniecie to dead i się nie opłaca

Opublikowano

Jak to jest dla ciebie najprostsza gra na świecie to chyba w pac mana nie grałeś xD. Ja chce tylko glitchowac na M.M :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak to jest dla ciebie najprostsza gra na świecie to chyba w pac mana nie grałeś xD. Ja chce tylko glitchowac na M.M :D

OffTop, PacMan nie jest taki prosty. Jak ty tylko na easy przechodziłeś, to wiesz.. ;)

Topic nie polecam glithować od ostatniego patha ciągle HP zabiera

Opublikowano

Wiesz jak ktoś pociągać odpowiednio nie umie z Guna to się nie dziwie że PAC MAN łatwiejszy ^^

Opublikowano

wciskasz shift skaczesz wciskasz z shiftem klikasz w i s i jak jestes w połowie przytrzymaj w i jak wejdziesz kliknij ctrl

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

to nie bug tylko glitch muszisz stanac na rogu na stojaca skoczyc i z shiftem chodzic W+S+W+S+W+S+W+S+W+S+W+ az 2 razy nie wpadniesz idziezs kawalem do przodu i wpadasz

To bug i mnie wkurzasz tymi głupotami co gadasz. GLITH TO RODZAJ BUGA!!!

r8a4g8.jpg

Opublikowano

no cóż mi jeszcze nigdy nie udało się do końca wejść do skrzyni ale jest patent żeby nie zabierało HP

wystarczy że będziecie wciskać ctrl gdy będziecie w skrzyni wtedy nie zabiera HP

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

no cóż mi jeszcze nigdy nie udało się do końca wejść do skrzyni ale jest patent żeby nie zabierało HP

wystarczy że będziecie wciskać ctrl gdy będziecie w skrzyni wtedy nie zabiera HP

y no nie tylko jeszcze można częścią ciała wystawać troszkę ale to nie zawsze pomaga i nie można zbytnio ruszać celownikiem.

Mi się udało nie raz glithowac i nawalać ale ryzyko ,że jakieś upośledzone dziecko, ofiara reaktora w czarnobylu da raporta.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

i uj po tym raporcie

mnie już od tygodnia raportują i nic...

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

ja np nie glutchuje jak chcecie glitchujcie ale kiedys ban bedzie :) albo gorsze rzeczy i po 2 lepiej grac fair play niz isc na latwizne

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...