Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starczy ten VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainteresowałem się ofertami z MicoVps i myślę nad kupnem jednego vps z ich ofert.

Jako iż nnie znam się na ts3(Optymalnych maszynach pod niego:P) mam pytanie, ile te dwa tsy moga uciągnoć osób bez lagów =d

VPS 1:

• 1 Ghz CPU
  • 1024 MB RAM
  • 10 GB HDD (opcja SSD)
  • 500 GB TRANSFER
  • 512 MB Vswap
  • OpenVZ Virtualization
  • Usługi dodatkowe (zobacz)
  • Dostęp SSH
  • Automatyczna aktywacja

VPS2:

• 2 Ghz CPU
  • 1536 MB RAM
  • 15 GB HDD (opcja SSD)
  • 1 TB TRANSFER
  • 512 MB Vswap
  • OpenVZ Virtualization
  • Usługi dodatkowe (zobacz)
  • Dostęp SSH
  • Automatyczna aktywacja

Z góry dzięki za odp =DDD

Opublikowano

Proponuje Ci skorzystać z hostingu "HosTeam" bądź "Net-Speak" jeżeli chodzi o zabezpieczenia przed atakami.. Nie mają aż takich dużych cen a mają w 100% lepsze zabezpieczenia niż MicroVPS..

Ten VPS który opisałeś to wytrzyma przy 50/90 użytkowników.

Opublikowano

Net-Speak bez zadnych transferów miesięcznych Tylko jest bez limitu danych co prawda 10gb dysk  ale 10 gb wystarczy  spokojnie na bota muzycznego i na ts3 tymbardziej a za 33 zł na net-speaku utrzyma podajże 180 osób online tak mi się wydaje

Opublikowano

Lepsza oferta 2, ale jak już to idź do hosteamu albo ovh bo tam mają dobry anty-ddos, ale najlepiej do hosteam. Microvps to g*wno taka prawda.

Pozdrawiam, G..­

Opublikowano

OpenVZ nie ma co debatować wybierz coś z wirtualizacją KVM i z konkretną nazwą procesora bo sam zegar to nie wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...