Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Do Palenia ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ( ps. Zamknij mod ten temat Dział Forumowy)

Jak samodzielnie zrobić coś dobrego do palenia na co nie trza wydawać kasy i nie uzależnia :D Jedyne co moge kupić to zapałki xF

A więc doradzcie ale żeby to nie powodowało chorób typu rak itp. ... ale to chyba oczywiste

Ps. Nie mówcie zwiń se kartke papieru i zapal ( To jest z deka słabe i bolą płuca )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Herbatę , trawę , siano , zioła (wszystko zwiń w papier)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A po co chcesz jarać byle co, tak dla palenia po prostu? Każde palenie wywołuje choroby bo za każdym razem wdychasz substancje smoliste które uszkadzają strukturę płuc lub niszczą krtań, więc jak nie jesteś uzależniony i chcesz być zdrowy to na chuj ci to jaranie?

Mariuszw13.png
Opublikowano

Odezwali się experci... HERBATA. WTF.

Dobra, spróbowałem - i co ? obrzydlistwo.

Najlepiej kupić sobie paczkę 40x route 66 , i palić 2-3 razy na 1,5 tyg. Mi tam starczy.

lolheadz.png
Opublikowano

załatw sobie zielone i caly czas połykaj dym, to Ci sie odechce palenia xDD ( kumple sprzedaje za 25zl/g)

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Nie uzależnia, nie wywołuje chorób (mniej szkodliwe niż 1 papieros) - shisha (fajka wodna). Zjarać się idzie, możesz mgłe w pokoju zrobić, dobre smaki tytoniu.

Dym idzie przez wode, a woda to najlepszy filter i te wszystkie syfy się zatrzymują. Tylko to trochę kosztuje ^^

Tu masz dobrą:

http://allegro.pl/item1036944683_piekna_shisha_magier_luna_oryginal_firmy_aladin.html

+ tytoń 250 i masz jarania na tydzień/dwa bez przerwy :) Polecam truskawkę i wiśnie.

:)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

ja próbowalem palic herbate lol ;x smierdzi tylko

Ja miętę, tez chujowo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Trawe nawet fajnie... Oczywiście zwykła trawa! Przeważnie jest wszędzie więc nie-trudno o znalezienie jej xD

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Opublikowano

polecam palenie w piecu xD a tak na powaznie to po co palic?? chcesz sobie popsuc zycie?? jedynie co ci polecam to fajka wodna

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Odezwali się experci... HERBATA. WTF.

Dobra, spróbowałem - i co ? obrzydlistwo.

Najlepiej kupić sobie paczkę 40x route 66 , i palić 2-3 razy na 1,5 tyg. Mi tam starczy.

Jak samodzielnie zrobić coś do palenia

Zrób kurwa samodzielnie "Route 66", naucz się czytać a poźniej wyzywaj baranie. <_<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

UP

To się chyba para nazywa :P

TOPIC

Nie ma co palić nawet herbata zostawia substancje smoliste, osobiście polecam shishe sam zrobisz tylko tytoń kupisz.

Opublikowano

Zrób kurwa samodzielnie "Route 66", naucz się czytać a poźniej wyzywaj baranie. <_<

lmao.

kogo ja wyzywam ? i powiedziałem żeby KUPIĆ , a nie samodzielnie zrobić... coś z główką ?

lolheadz.png
Opublikowano

lmao.

kogo ja wyzywam ? i powiedziałem żeby KUPIĆ , a nie samodzielnie zrobić... coś z główką ?

Przeczytaj pierwszy post i zastanów się. To ty jesteś idiotą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zajeb coś na ruskim rynku oni tam mają wszystko od różnych używek po herbaty xD

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...