Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który lepszy ?

Epi4CTheMaze3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi osobiście do gustu przypadł bardziej MalygoS jest dużo innowacji, oraz ogarnięta administracja, przy projekcie Revorii już raz widzieliśmy *Niezawodną administrację* co do MalygoS są update i widać że starają się o reklamę itp. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

MalygoS-Masa rzeczy zbyt dużo ulepszaczy po prostu MASÓWA Revoria-Bardzo Fajny serwerek dużo ludzi jest z kim się pobić handel się rozwija Update oczywiście był niedawno (nowe misje max lvl 220 nowe sety eq [exp,pvp] Ogolnie osobiscie polecam revorie ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) przemyślałem malygos (oglądałem NoPerfect ) i był fajny ale nie wiem jeszcze

Proszę o więcej wypowiedzi na razie jest 2:1 dla malygos ;p 

Opublikowano

Jak dla mnie na Malygosie jest za dużo wszystkiego narąbane, nie mogłem się połapać.

Bardziej podoba mi się Revoria.eu. 

Łatwe dungi, w chwilę można się dorobić.

Opublikowano

Ja bym Ci zaproponował jednak inną opcja - coś z zagranicznych serwerów. Np. Astreya, bądź słynny WoM. Serwery zagraniczne zdecydowanie są bardziej warte poświęcenia uwagi, niż Polskie..  ( ale to tylko takie moje zdanie gdyby Cię zainteresowały ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...