Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jagdtiger

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kiedy jagdtiger ma 2100 hp i mnie kuzwa wali po 600-700 nie grałem poł roku więc nie wiem sory za spam

Opublikowano

Potrzebujemy tłumacza. Przetłumaczy ktoś jego post na Polski? :/

Dostał buffa tylko do HP.

taki z ciebie polonista a nie wie że rzeczownik "polski" piszę się z małej?.

...

A co do pytania, to dostał buff do HP a co do tego że wali po 600-700 to czyste RNG

signature.png

Opublikowano

taki z ciebie polonista a nie wie że rzeczownik "polski" piszę się z małej?.

...

A co do pytania, to dostał buff do HP a co do tego że wali po 600-700 to czyste RNG

Podbij recent lolkami takimi jak Elc i Cromwell. 

On ma na pestce śr dmg 560, więc luźno strzela za 600.

Opublikowano

Po pierwsze, zrobiłem błąd bo "polski" to przymiotnik.

Po drugie, nie nabijam recenta na lolkach mówi ci coś takiego jak misje osobiste? Np. 2x podpała i inne misje Stug/T28 - Cromwell idealny, spotowanie i ogólnie misje na LT dla Stug i T28 HTC - ELC króluje.

Po trzecie, biorąc pod uwagę czołgi którymi graliśmy obaj np. T54 , T-10 czy Ob.140 mam na nich lepsze statystki niż ty.

A po czwarte gdyby mi zależało na recent i ogólnym wn8. Nie grałbym TDkami i artą na których to zazwyczaj wn8 za bitwe 3k+ jest zdobyć o wiele ciężej niż w przypadku LT,MT,HT, w porównaniu do ciebie gdzie ty nie grasz nimi wcale za to lecisz stricte czołgami gdzie wn8 rośnie samo :). Pozdrawiam i godność schowaj do kieszeni bo , ten "atak" na mnie ci się nie udał. 

signature.png

Opublikowano

Po drugie, nie nabijam recenta na lolkach mówi ci coś takiego jak misje osobiste? Np. 2x podpała i inne misje Stug/T28 - Cromwell idealny, spotowanie i ogólnie misje na LT dla Stug i T28 HTC - ELC króluje.

Po trzecie, biorąc pod uwagę czołgi którymi graliśmy obaj np. T54 , T-10 czy Ob.140 mam na nich lepsze statystki niż ty.

A po czwarte gdyby mi zależało na recent i ogólnym wn8. Nie grałbym TDkami i artą na których to zazwyczaj wn8 za bitwe 3k+ jest zdobyć o wiele ciężej niż w przypadku LT,MT,HT, w porównaniu do ciebie gdzie ty nie grasz nimi wcale za to lecisz stricte czołgami gdzie wn8 rośnie samo :). Pozdrawiam i godność schowaj do kieszeni bo , ten "atak" na mnie ci się nie udał. 

+rep  :D

Opublikowano

Ulalala, jakie to pięknie tłumaczenie się misjami osobistymi. Też robię i utrzymuje mi się 3,5k recent'a.13 90 za trudno się robi i ciężej się wn8 nabija nie? :|

Gdybym wcześniej nie grał na 25 FPS'ach lajtowo miałbym 3,5k na Ob.140. Powodzenia utrzymać 3k, gdzie raz na kilka randomów dostajesz dc i robisz równe zero. 

Porównujesz moje czołgi do Twoich, ale widzę, że na T-54 nie masz już 3 odznak biegłości, a szkoda. Gdybym nie grał stockową T-54 na pewno miałbym lepszy dmg o co najmniej 2-3 strzały. ;)

Coś jeszcze?

Opublikowano

Powinny wam polecieć warny koledzy tutaj jest debata na temat czy jak bo ja raczej późniejszych postów nie widzę w temacie o Jagdtiger. 

A wracając do tematu ten niszczyciel czołgów niemiecki IX tieru dostał tylko ulepszenie w HP... odnośnie zadawanych obrażeń czasami losowanie jest dość piękne i może wylosować powyżej +600 :), jest to dość niebezpieczny niszczyciel w rękach ogarniętego gracza...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

+1

Ulalala, jakie to pięknie tłumaczenie się misjami osobistymi. Też robię i utrzymuje mi się 3,5k recent'a.13 90 za trudno się robi i ciężej się wn8 nabija nie? :|

Gdybym wcześniej nie grał na 25 FPS'ach lajtowo miałbym 3,5k na Ob.140. Powodzenia utrzymać 3k, gdzie raz na kilka randomów dostajesz dc i robisz równe zero. 

Porównujesz moje czołgi do Twoich, ale widzę, że na T-54 nie masz już 3 odznak biegłości, a szkoda. Gdybym nie grał stockową T-54 na pewno miałbym lepszy dmg o co najmniej 2-3 strzały. ;)

Coś jeszcze?

Powiedziałbym coś na temat grania wyłącznie goldem i Twoich odznak biegłości, ale jesteś fioletem, WOLNO CI!11!!!!1!

Jako moderator proszę o spokój i powrócenie do tematu.

@top

Jagoda może walnąć maksymalnie za 700, jednak jest to niezwykle rzadkie. Minimalne obrażenia wynoszą 420. Zazwyczaj waha się to w okolicach średniej.

Opublikowano

Coś jeszcze?

Gram 13 90 ale że mam jedną załogę to przekładam , a ELC gram bo są często turnieje więc mam i 2 wytłumaczenie :). Na T-54 nigdy nie miałem 3 odznak biegłości bo mam za mała liczbe bitew w stosunku do ilości osób które nim grają , gdybym miał te 400 (czyli tyle co ty) bym miał te 3 znaczki, gdy przestałem go expić miałem 94% więc to formalność... I również grałem stockowym T-54.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...