Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta testerzy - Evlaria

Sharkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Was zaprosić na betę serwera Evlaria.eu.
Nie mamy prezentacji ani nic, jest to na razie beta.

Medium, maksymalny poziom to 130.

Wszystkie informacje zostaną udzielone prywatnie.

Kontakt - PW na MPC, lub GG (46333713 - 24/7 prawie)

Opublikowano

Mam rozumieć, że są to best testy zamknięte [tylko dla kilka osób], czy każdy może wbić kto się zgłosi?

Szukamy ok. 5-7 beta testerów na serwer.

Ten serwer startuje już któryś raz, czy mi się tylko nazwa o uszy obiła?

Serwer startuje po raz pierwszy. Nazwa mogła się obić o uszy.

kiedy start?­

Planowany start jest na 12-15.02.16r., gdy wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik.

Coś więcej na temat serwera zdradzisz? 

Jasne. Serwer jest medium, maksymalny poziom to 130.

Z opinii naszych testerów (losowi ludzie) jest to jedna z lepiej dopracowanych bet, na których mieli okazję być.

Administracja nie leci w kulki i nie planujemy robić serwera dla pieniędzy, by tylko stał, a dla graczy. Zajmować się nim i go udoskonalać.

Posiadamy na serwerze ciekawe questy, które są miłe dla oka. Raczej nie powinniście się na nas zawieść.

Opublikowano

Ja czekam na odpowiedź ;).

@Co do tematu...

Mogę polecić.

Po rozmowie "wstępnej" wnioskuje, że człowiek wie co robi.

Da się dogadać. :)­

Opublikowano

@DarnoczeG

Neressiv?

Osobom, którym pisałem, że klienta dostaną - zostanie on wgrany albo dziś, albo jutro i wysłany razem z danymi do kont.

Limit kont na beta testy został wyczerpany, za zgłoszenia dziękuję i życzę miłej gry na starcie, jak i na testach.

Opublikowano

Nie polecam nawet tracić czasu na testowanie administracja to jakieś dzieci, jedynie założyciel jest ogarnięty, napiszesz raz do admina o bugach to później dostajesz wiadomość że z powodu spamu i zawracaniu głowy dostajesz bana pozdro.

thepro.png
Opublikowano

Nie polecam nawet tracić czasu na testowanie administracja to jakieś dzieci, jedynie założyciel jest ogarnięty, napiszesz raz do admina o bugach to później dostajesz wiadomość że z powodu spamu i zawracaniu głowy dostajesz bana pozdro.

MHM spam 

Człowieku wy nam przeszkadzaliście a nie pomagaliście. 

Co chwilę na GG ( sekunda ) dostawałem wiadomości byle jakie i głupie pytania ;_: 

Prosiliście o resp bossów itp powiedzieliśmy wam że macie grać od 0 expić itp. 

Dałem dla was po kostiumach aby wam się lepiej grało to nadal za mało.

Potem nie dawaliście sobie wytłumaczyć że nad tym pracujemy to wy dalej swoje.

Jedyne co o was można powiedzieć to że jesteście osobami bez kultury.

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

­

HAHAHA jak bym siebie widzial .... no  mialem taka samama sytulacje jak ty kolego tylko ze  dla mnie nie napisali powodu z banowania hehe pisalem o pomoc admina aby pomogl mi z misja by poprostu szybciej sprawdzil questy inie czekal  2 godziny az sie zrespi boss ...  tak samo pisalem ale to jest smieszne ze yangi leca tak a nie inaczej a on mowi za misje sa yangi tak ze  naprawde nigdy nie widzialem takiej administracji  naprawde beznadzieja .... to juz Ba*mora jest lepsza ... jedynie glowny admin tego servera jest ok reszta teamu to jakas kpina pszynajmniej ten pablo i Shaki czy jakos tak 

MHM spam 
Co chwilę na GG ( sekunda ) dostawałem wiadomości byle jakie i głupie pytania ;_: 

bez kultury to jestes ty ... nie komentuje ciebie nawet bo jestes nikim nie bede cie obrazal bo juz to zrobilem na gg i nie chce mi sie bez sensu wysliac by ciebie uswiadomic o twoim zachowaniu bo i tak nic do ciebie nie dojdzie ... prosze cie ... znalezlismy tyle bugow ale ty tego nie zrozumiesz bo wy tylko siedzicie i nic wiecej ty jedne co questy piszesz ? a ten sh cos tam siedzi na krzesle metalowym przykręconym do podlogi  i cos robi  w m1 soi i na gg siedzi nic wiecej  nawet glowny zalozyciel mi napisal ze dostaniecie po lbie cytuje :) "Krwawa Magia.:

jak ich pierdolne za chwile to im łeb zadymi    18:41"

tak ze   wiesz .. my sie pytam skad np truta skad stalka bo normalnie nie dropi Nic !! zrozum to skad mam wiedziec ze to jest bug ... pytam sie np gdzie dropi stalka  gdzie dropi to i wgle nie ma prezentacji servera tak ze skad mam to wiedziec ? jestes administratorem wiec powinenes to wiedziec i odpisac to dla  gracza :) !

Opublikowano

MHM spam 

Po 1 to nie pisałem do nikogo na gg i nie spamowałem jedynie zapytałem się Sharka o drop yangów z mobów i tyle ale skoro ty wiesz lepiej co ja robiłem to gratuluje bajko twórczości, a po 2 to skoro nie umiecie odpowiedzieć na proste pytanie to nie wiem po co się bierzecie wgl za role GM skoro nie macie pojęcia o grze a tak po za tym to nikt go wam nie przetestuje bo jak byście się słuchali graczy którzy wam piszą co jest do poprawy a nie banowali to byście wiedzieli że nie ma gdzie expić i nikt nie wbije tam wyższego niż 70/75lvl więc serwer dalej będzie miał bug na bugu, a osoby bez kultury to sobie poszukaj w swoim otoczeniu jak nie potrafisz się mądrze wypowiedzieć.

thepro.png
Opublikowano

­

HAHAHA jak bym siebie widzial .... no  mialem taka samama sytulacje jak ty kolego tylko ze  dla mnie nie napisali powodu z banowania hehe pisalem o pomoc admina aby pomogl mi z misja by poprostu szybciej sprawdzil questy inie czekal  2 godziny az sie zrespi boss ...  tak samo pisalem ale to jest smieszne ze yangi leca tak a nie inaczej a on mowi za misje sa yangi tak ze  naprawde nigdy nie widzialem takiej administracji  naprawde beznadzieja .... to juz Ba*mora jest lepsza ... jedynie glowny admin tego servera jest ok reszta teamu to jakas kpina pszynajmniej ten pablo i Shaki czy jakos tak 

bez kultury to jestes ty ... nie komentuje ciebie nawet bo jestes nikim nie bede cie obrazal bo juz to zrobilem na gg i nie chce mi sie bez sensu wysliac by ciebie uswiadomic o twoim zachowaniu bo i tak nic do ciebie nie dojdzie ...

Wódz orków był w dolinie - zrespcie wodza, bo go nie ma. Czekasz niby 2 godziny. Był obok Ciebie, ciekawe, że gdy akurat GM wszedł, to on tam był.

Yangi są z questów oraz z mobów (trochę). Głównie z questów. Jest to celowy zabieg, by nie biegać bez celu po mapie i tylko tłuc moby. Minimum zagłębienia w serwer i w jego questy. Nie jest ciężko tutaj o pieniądze. Jeden, jedyny quest i masz ich wystarczającą ilość, by Ci było dość na początku.

A co do kultury, to Tobie się nic nie podobało. Śmieszkowaliście sobie zamiast normalnie testować (hard śmieszek mode on). Co chwila wiadomości na GG, żeby zrespić bossa, yangi podnieść %. Żeby porozdawać wszystko. Nie dajecie sobie nic wytłumaczyć, nic, a nic. Jedynie Wy mieliście problem. Nikt inny nie narzekał tak bardzo.

Opublikowano

­

Wódz orków był w dolinie - zrespcie wodza, bo go nie ma. Czekasz niby 2 godziny. Był obok Ciebie, ciekawe, że gdy akurat GM wszedł, to on tam był.
Yangi są z questów oraz z mobów (trochę). Głównie z questów. Jest to celowy zabieg, by nie biegać bez celu po mapie i tylko tłuc moby. Minimum zagłębienia w serwer i w jego questy. Nie jest ciężko tutaj o pieniądze. Jeden, jedyny quest i masz ich wystarczającą ilość, by Ci było dość na początku.

A co do kultury, to Tobie się nic nie podobało. Śmieszkowaliście sobie zamiast normalnie testować (hard śmieszek mode on). Co chwila wiadomości na GG, żeby zrespić bossa, yangi podnieść %. Żeby porozdawać wszystko. Nie dajecie sobie nic wytłumaczyć, nic, a nic. Jedynie Wy mieliście problem. Nikt inny nie narzekał tak bardzo.

syneczku  ja tylko mowilem .... zebys  zrespil mi bossa ... nic wiecej  a o zadnych itemach nie pisalem a ze pozniej ten pabito dal kostiumy to juz inna sprawa 

eee

szkoda ze glowny admin tego servera  napisal mi :"

Krwawa Magia.:
  coś się wymyśli, ja spadam teraz będę jakoś potem. Dzięki. Narazie.

18:47"

Opublikowano

­Jestem testerem i myślę, że administracja jest normalna.

Da się normalnie porozumieć, dogadać. Nie rozumiem was...

Jeden typ chciał mi sprzedać kostium za SMS (Gracz nie GM) - śmieszny.

Nie kompromituj się proszę.

­Jestem testerem i myślę, że administracja jest normalna.

Da się normalnie porozumieć, dogadać. Nie rozumiem was...

Jeden typ chciał mi sprzedać kostium za SMS (Gracz nie GM) - śmieszny.

Nie kompromituj się proszę.

Administracja chciała sprawdzić czy gracze dadzą sobie radę sami - czyli BEZ POMOCY GM!

Ja gram normalnie - oczywiście zapytam się np. o ragnara - to jest best i nic więcej.

­

Opublikowano

­

syneczku  ja tylko mowilem .... zebys  zrespil mi bossa ... nic wiecej  a o zadnych itemach nie pisalem a ze pozniej ten pabito dal kostiumy to juz inna sprawa

Jaki syneczku? Dyskusja jest w tym miejscu skończona. Nie zamierzam zaśmiecać tematu. Następne posty będą zgłaszane jako spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...