Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac CA NA ?

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież amerykanie są połączeni z eu i jest jeden combat? jest tylko osobny serwer dla ameryki południowej ale tam ping będzie z kosmosu

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

przecież amerykanie są połączeni z eu i jest jeden combat? jest tylko osobny serwer dla ameryki południowej ale tam ping będzie z kosmosu

Napisał "CA NA" - North America, więc o południową raczej mu nie chodziło ;)

ale kokos9090 dobrze napisał - serwery są połączone EU z NA, więc grasz normalnie wchodząc tak jak zawsze na CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

w takim badz razie jesli rejestrowalem sie w grze podajac login jako mail to powiedzcie mi jak go wpisac w login launchera ? hmm... ?

Opublikowano

w takim badz razie jesli rejestrowalem sie w grze podajac login jako mail to powiedzcie mi jak go wpisac w login launchera ? hmm... ?

jak Ci nie działa to sie na stronie combata zaloguj,albo tam zmień z hasłem razem :P

Opublikowano

jak Ci nie działa to sie na stronie combata zaloguj,albo tam zmień z hasłem razem :P

poikaz jak to zrobic cwaniaku :) skoro tlumacze ze tam podaje sie maila do logowania a nie login jak u nas widze ze wypowiadasz sie  anie masz o niczym zielonego pojecia :)

Opublikowano

poikaz jak to zrobic cwaniaku :) skoro tlumacze ze tam podaje sie maila do logowania a nie login jak u nas widze ze wypowiadasz sie  anie masz o niczym zielonego pojecia :)

a próbowałeś dać na oknie logowania czy nie paiętasz nazwy użytkownika? tam masz email do wpisania i na niego Ci przyjdzie pewnie nick,ale nwm co Ty masz za konto że nicku nie ma o.O a jak nie tym sposobem to jak masz na fb ten sam-mail co to konto do combata to spróbuj zalogować przez fb na stronie combata https://passport.nexoneu.com/pl/login/?nexoneuTheme=CombatArms

nigdy tego nie używałem więc nwm jak to działa ale chce pomóc,a pojęcie jakieś tam mam :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...