Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojo Mental 65lv

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Napisz jakie masz eq, będzie łatwiej dostosować.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

I jakie skile. 

Polecam metki na sohan 65lvl. Nie są trudne, tym bardziej dla mentala. Ewentualnie las. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

silne mam na m7, słaboo. boga +9, parta +9 bez bonów z kd śmierci+4. mam łącznie 750defa i 1250 hp, też słabo, ale chcę to poprawić lecz najpierw muszę zarobić. a to łatwe nie jest bo nie wiem gdzie i jak. i oczywićie militar koń

Opublikowano

Bedziesz potrzebowal jakiegos ribka, na te metki, jak masz kase to kup z dobrymi sr jakiegos, jak nie, to kombinuj

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

silne mam na m7, słaboo. boga +9, parta +9 bez bonów z kd śmierci+4. mam łącznie 750defa i 1250 hp, też słabo, ale chcę to poprawić lecz najpierw muszę zarobić. a to łatwe nie jest bo nie wiem gdzie i jak. i oczywićie militar koń

jeżeli możesz szczerze polecam wydać 100zł na yang na allegro i kupić ekwipunek. Niesamowity kop by kontynuować grę.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

jeżeli możesz szczerze polecam wydać 100zł na yang na allegro i kupić ekwipunek. Niesamowity kop by kontynuować grę.

Na allegro...?

Nie wiem czy to będzie potrzebne no chyba, że nie ma yang na eq.

Próbuj na DT albo metoda nie zawodna - kup taniej sprzedaj drożej.

­

Opublikowano

no włśnie nie mam yang bo jestem na etapie robienia pro ribka :). zarabianie na dt, ktoś opowie o tym dokładniej?

Opublikowano

no włśnie nie mam yang bo jestem na etapie robienia pro ribka :). zarabianie na dt, ktoś opowie o tym dokładniej?

Ja robiłem tak.

- Wbijałem do DT (szukałem takich ludzi co by bardziej chcieli przejść do kowala niż zabijać).

- Gdy byłem u kowala ulepszałem 10 rzeczy.

Najczęściej żelek, truta, żal itp.

- Sprzedawałem

Inna metoda na zarobek:

- Kup taniej.

- Sprzedaj drożej.

­

Opublikowano

10 naraz? a to nie jest tak że jedną rzecz na jedno wejscie?

Podejrzewam, że latał 10 razy, swoją drogą opłaca się.

#OpISIS

Opublikowano

Również uważam, że opłaca się ulepszanie przedmiotów na DT, aczkolwiek zarabianie na metinach 65 również nie jest złym pomysłem. 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

a obecnie da się coś zarobić na doładowaniu konta sm? coś sprzedać z is albo coś?

Moim zdaniem nie. Juz lepiej kupić yang na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...