Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kont wytrzyma

ProstoWPlecy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żebyś normalnie fukncjonował to max 5. ;)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Przy takim sprzęcie, oraz wymogach minimalnych gry ciężko stwierdzić ile postaci będzie mogło jednocześnie robić daną rzecz, domyślam się że chodzi Tobie o jakiegoś bota, myślę że 5 to opcjonalna liczba co do takiego sprzętu, 8 to już raczej nie będzie kolorowo. Pamiętaj tylko żeby najlepiej offnąć widoczność mobów, jak i chat itp. :) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wydaje mi się że więcej , ja zanim kupiłem dobrego kompa robiłem dt na gównianym laptopie z procem 2.2ghz i grafice geforce 540m , bez problemu brałem ze sobą buffa +8 kont a  nie podmieniałem tekstur mobów.

Opublikowano

Sprawdź. Odpal 10 - nie będzie się zacinać? Włącz 3 - nie będzie się zacinać to kolejne 3. I tak dojdziesz do 13/15 jak dobrze pójdzie.

­

Opublikowano

Widzę, że większość użytkowników tego forum wypowiada się na tematy o których nie mają pojęcia. 

Mam słabszy sprzęt niż Ty i powiem Ci, że 10 spokojnie da radę i to jeszcze bez żadnych większych lagów. 

17029.gif

Opublikowano

Co wy pierdolicie? i5 4670k/ gtx 770/ 8 gb ram 1600 hz na 5 metkach to se internet można przeglądać, ale jak pograć np w euro trucka to 20 fps XDDD. Dodając Metiny miały 800x600 i wyłączone all bajery w configu i w ustawieniach gry nie bylo widac czatu/mapy/nazw itemow ktore dropily

Opublikowano

Co wy pierdolicie? i5 4670k/ gtx 770/ 8 gb ram 1600 hz na 5 metkach to se internet można przeglądać, ale jak pograć np w euro trucka to 20 fps XDDD. Dodając Metiny miały 800x600 i wyłączone all bajery w configu i w ustawieniach gry nie bylo widac czatu/mapy/nazw itemow ktore dropily

Spytam z ciekawości , kiedy ostatnio formatowałeś tego kompa ?

Opublikowano

ja mam lapka porcek i 5 2rdzenie 4 watki 2,6 taktowania i 8gb ram mialem wtedy dosc slaby internet i lacze nie bylo stabilne to mialem 20 zminimalizowanych ktore po prostku na bocie kopaly rudy 1 kontem stawialem rudy a jeszcze 1 sprzedawalem czyli 22 konta jednoczesnie odpalone musisz miec dobrego neta okna 800x600 i po zalogowaniu je minimalizowac potem wystarczy wejsc w byle jakie okno i poczekac pliknac ze 2 razy i juz ekran normalny i na tych oknach detale najmniejsze brak cieni itp jesli chodzi o dt to zmien moby na psy wtedy bedzie praktycznie bez lagow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...